24option ervaringen – Broker test en bonus

Broker 24option voor binaire Opties

⇒ 24option ⇐

Voordelen van 24option:

Bijzonderheid: 100% Bonus
Minimumbedrag: 24€
Account Opening van: 250€
 

Rating 4,1/5

 

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Bedrijf: Rodeler LTD
  • Regeling: CySec
  • Registratienummer: HE312820

Naar Broker

Hier willen we nu onze 24option ervaringen over het algemeen presenteren. De Engelse aanbieder overtigt voor beginners die ten eerste willen oefenen, maar ook voor experts die liever wat grote risico´s nemen. De biniare optie broker 24option is is van ervaren mensen voor ervaren mensen en heel rijk aan aanbiedingen. Je weet misschien, dat de wereld van binaire opties nog niet al te lang bestaat. Pas in het einde van het eerste decennia van het nieuwe millennium kwamen er de eerste aanbieders voor deze opties, die we alle zo spannend vinden.

24option is er al sinds 2009 bij en daarom zijn de 24 option ervaringen logisch gesproken uitgebreid: uitgebreid en positief. Over de jaren konde 24option meningen van zijn klanten altijd weer opnieuw de goede kant op sturen. Waar ligt dat aan? Zeker wordt je steeds beter met je ervaring, maar dat is niet altijd voldoende. De betrouwbaarheid is hoof, want je kunt op verschillende manieren oefenen bij deze binaire opties aanbieder. De persoonlijke 4option affiliate klanten zijn blijkbaar tevreden. De exclusieve 24option demo account is niet het enige spelveld voor de consumenten. In dit artikel willen we onze persoonlijke 24option review – dus onze ervaringen en meningen met betrekking tot de karakteristieken van de broker – aanbieden.

Onder alle ervaringen met binaire optie brokers en in directe vergelijking komen tot een goed resultaat. Deze aanbieder uit Londen biedt alles, wat je nodig hebt om succesvol te traden. Het feit dat we het te maken hebben met een global player en vrije 24option withdrawal – wat betekent, dat je altijd zo veel geld op je rekening kunt overboeken als je wilt – is goed voor iedereen. Maar nu willen we het stap voor stap even doorgaan, waarom we zo positief gestemd en overtuigd zijn.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder 24option

Bij 24option zijn meer dan 100 assets verkrijbaar. Alle belangrijke opties, zoals valutas, grondstoffen, aandelen en indices zijn handelbaar. We missen hier niks in de aanbieding. Het hangt van je persoonlijke voorkeur af, waarmee je wilt handelen. Het is mooi om te zien dat je hier je eigen expertise kunt inbrengen. Als je de globale markt en de politiek volgt, kun je zelf concluderen hoe de ontwikkelingen in de toekomst gedragen. Met behulp van de 24option bonus kun je zelfs nog meer geld verdienen – maar daarop gaan we later nog gedetailleerder in.

De Put/Call handel is hier ook weer mogelijk. Dat zijn kortdurige koersontwikkelingen, die je gaat inschatten. Daarenboven is boundary en One touch trading natuurlijk ook mogelijk. Alle gewone handelsvormen zijn dus verkrijgbaar. Het is duidelijk dat de handel met binaire opties hier helemaal goed is geregeld. We hebben het hier te maken met de meest geschikte methoden van binaire optie handel. Als je al voldoende kennis hebt opgedaan, dan is jet natuurlijk altijd gemakkelijker. Als dat niet zo is, moet je misschien ten eerste nog een goede strategie voor jezelf vinden. Er is in ieder geval geen gebrek aan mogelijkheden.

Het platform

website de 24option
Het platform van 24option is heel mooi opgezet. De meeste belangrijke informatie is onmiddelbaar verkrijgbaar en al de relevante onderdelen van de websitze kunnen heel eenvoudig worden bezocht. Alles werkt heel serieus en betrouwbaar.
Bekende personen gaan er adverteren en ondersteunen de aanbieder. Dit is wel een teken daarvoor, dat we het hier niet met fraude te maken hebben. Welke populaire persoon wil ook graag met bedreigers samen werken?
Op de startpagina heb je inzicht voor de laatste ontwikkelingen van de handel. Daarnaast zijn er ook de meest succesvolle traders uit de afgelopen tijd opgelijst. Je herkent direct dat deze klanten al heel hoge rendementen konden inhalen. Dit heeft tot effect dat je ook snel wilt starten met de handel. Naast deze dingen zijn er maar ook diverse certificaten te zien. Blijkbaar wordt de aanbieder gereguleerd door meerde toezichthouders, die erop letten dat er een serieuze en betrouwbaare manier van handelen gerealiseerd wordt.

Bonusaanbdiedingen en demo rekening

Veel aanbieders hebben bonusaanbiedingen, wat de hele zaak voor de klanten nog aantrekkelijker maakt. En dat is ook bij 24option het geval. De 24option bonus komt er direct na de aanmelding. Hoe veel geld je dan krijgt, hangt af van hoe veel geld je gaat storten op je rekening. Normaal gesprocken krijg je 30% van je inbetaling bovenop. Dat is wel een flink bedrag als je opmerkt, dat er een minimale inbetaling van 250 Dollars vereist is. Je kunt maar tot aan 100% bonus verkrijgen. En hier praten we alleen over geld en de gewone boni.

Er zijn namelijk ook tidelijke bonis verkrijgbaar, die mandelijk veranderen. Soms kun je tickets voor voetbalwedstrijden of je krijgt additonele opties op de website. Soms is jet ook zo, dat je onafhankelijk van je eerste stortig 100% van je inzet krijgt. De speciale aanbiedingen of boni kun je altijd op de website inzien. Het is dus voordelig om er altijd op de hoogte te blijven.

Er zijn trouwens ook verschillende types rekeningen te krijgen: Standaard, Beginners, Gold of Platinum zijn alleen vier van de meest gebruikte account types. De trader heeft dus allerlei opties om met het handelen van assets te beginnen. Je kunt trouwens een aantal verschillende methoden gebruiken, om je geld te transfereren. Of het nou via de kredietkaart of Moneybookers gebeurt maakt niet uit. Ook de gewone banktransfer en nog veel meer methoden zijn toe te passen. Je zal dus geen problemen tegen komen wat betreft het storten of opnemen van je geld.

Daarenboven heb je ook bij 24option de mogelijkheid, om een demo rekening of demo account te openen. Dat is natuurlijk heel handig en daarom zijn de 24option meningen heel positief. Ze werken heel transparent en zonder fraude. Als je nog niet zo zeker voelt in de binaire optie handel, dan kun je ten eerste jezelf en het hele proces oefenen.

Opening van een rekening

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je direct beginnen. Voor een 24option minimum trade moet je 24 Dollars inleggen. Dat is misschien wat trading chartminder bij andere aanbieders, maar het lijkt toch daardoor ook professioneel: uiteindelijk kun je door deze conditie ook meer winnen.

De 24option withdrawal, of hoe veel geld je kunt opnemen is vrij aantrekkelijk. Er is geen limiet wat betreft het bedrag wat je kunt opnemen. Dat is heel mooi, want zo kun je altijd pauseren en je geld inhalen. Een geweldige service, die niet door elke binaire optie broker wordt aangeboden!

Met een gewone 24option account duurt de geldtransfer overigens alleen maar 3-5 dagen. Denk eraan dat sommige banken of gerenomeerde aanbieders als paypal ook niet altijd sneller zijn. Als je voor een VIP account kiest, gaat het nog sneller: Binnen een dag heb je je geld. Je kunt een keer per maand gratis geld opnemen. Na onze ervaring is dat voldoende en ook fair.

Klantenservice

24option voorziet van een heel mooie klantenservice. Ze zijn altijd via browser chat op de website bereikbaar of ook via de mail. Videochat is ook mogelijk, als je zelf met een medewerker wilt praten. Onze 24option ervaringen leren, dat er tot nu toe helemaal geen problemen ontstonden in de support sectie.

Wat ook de klantenservice en tevredenheid van de consumenten positief beinvloed is het feite dat 24optie een van de eerste binaire optie brokers was die financiele regulering aanvroeg. Ze hebben de zo genaamde „EU Passport“ doordat ze door CySec worden gereguleerd. Wij hebben het te maken met een van de meest klantenvriendelijke brokers überhaupt.

Onze conclusie

24option is een van de bekendste en meest ervaren brokers, die tegenwoordig actief zijn op het gebied van handelen met binaire opties. Meer dan 5 jaren ervaring zijn op de vrij nieuwe markt al heel veel en de 24option meningen zijn ook daarom tamelijk goed. Ze geven adviezen voor traders: of je nou een beginner bent of al bij de experten hoort – je profiteert zeker ook va de ervaring.

24option is betrouwbaar en vervult alle wetmatigheden, die er op deze sector bestaan. De financiele reguleringen zijn goed voor de klanten. Wat de contact met medewerkers betreft, kunnen we alleen zeggen dat het uitstekend werkt!

Deze leidende broker is zowel voor beginners (demo account verkrijgbaar) als ook voor professionele handelaars geschikt. Als je andere 24option reviews bekijkt, dan kun je snel opmerken dat ze in vergelijking met andere brokers tot de meest serieuze aanbieders horen. De bonusaanbiedingen zijn extreem voordelig en als je een goede strategie hebt ontwikkeld, zal je zeker hoge rendementen inhalen.

Onze conclusie is dus heel positief en we konden er geen echte negatieve punten vinden. Sommige brokers hebben een lagere drempel wat eerste storting betreft, maar het is uiteindelijk jou beslissing. Door de demo rekening kun je van tevoren veel kennis opdoen, voordat je begint echt te traden. We zijn 100% overtuigd van 24option, zoals we het ook van andere mensen horen die helemaal tevreden zijn. Het is ook niet verbazend gezien het feite dat ze al zo lang op deze kortdurige markt hebben overleefd. Als je dus op zoek bent naar een serieuze broker, bij die je snel veel geld kunt verdienen en dit geld ook snel terug krijgt, dan ga voor 24option.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: 24option is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

 

 

 

Account aanvraag

De website van 24option in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
24option
Author Rating
5