365trading ervaringen – Broker test en bonus

binaire opties 365trading

⇒ 365trading ⇐

Voordelen van 365trading:

Bijzonderheid: 81% Bonus
Minimumbedrag: 5€
Account Opening van: 50€
 

Rating 4,3/5

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Betaling: binnen 24 uur
  • Regeling: CySec
  • Demo-account: gratis

Naar Broker

365trading is sinds 2011 een aanbood van de Old Dutch Trading met het bedrijfszetsel in Barcelona. Dankzij het Europese recht, waardoor de broker officieel is gereguleerd door de CySEC. Daardoor vindt de handel volgens genoemde condities aan de hand van de beweging van koersen bij 365trading plaats. 365trading spreekt van zich zelf als een marktleider, maar is toch bijvoorbeeld in Duitsland niet zo bekend. Omdat het support en de web-presentie op de duitse taal is gehouden, is de communicatie daar wel wat eenvoudiger, maar dat kan zich ook snel veranderen.

De website presteert in het 365trading test naast de duitse taal met verdere talen zoals bijvoorbeeld Engels, Spaans, Fraans, Nederlands en Portugees. Met de exceptie van het Chinees worden dus alle wereldtalen bediendt. Er werd ook een web-gebaseerde tradingplatform ontwikkeld, welke ook middels een App voor iOS en Android met toegang tot het internet bereikbaar is. Het kan bijna rond de klok gespeculeerd worden , omdat de Israëlisch beurs met het TA-25 ook zelfs zondags is geopend.

Als in 365trading wordt geïnvesteerd, profiteert u van een ervaren en betrouwbare broker. 365trading maakt de handel met binaire opties als sinds vele jaren voor klanten toegankelijk. Binnen de laatste jaren heeft zich 365trading tot een van de markt leidende broker ontwikkeld met veel transparentie met betrekking tot de prijzen, innovatieve technologie en een uitstekend klantenservice. Het team bestaat uit experten voor investering, risicomanagement en technologie. Het worden ook strenge richtlijnen gehandhaafd, om bijvoorbeeld de informatie over klanten te beschermen.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder 365trading

365trading website
Ongeveer 40 aandelen kunnen via hoger/lager in de vorm van korte en opties op lange termijn worden gehandeld. Trader kunnen kiezen uit looptijden van twee minuten tot looptijden van een jaar. Ook liefhebbers van de One-Touch opties komen bij 365trading niet tekort. Er bestaan in totaal 80 assets. Daarbij gaat het om indexen, aandelen, valuta en grondstoffen. Het is heel populair op zilver, goud of olie te speculeren, maar vele trader handelen graag met valutaparen. Bij de handelsparen wordt altijd daarop gelet of een eerste waarde in vergelijk tot een tweede zal stijgen of dalen. Hierbij wordt met een Put- of Call-optie gespeculeerd en voor een looptijd gekozen en het waarde in het eind is belangrijk om te kijken of een trade succesrijk is of niet.

De trader van binaire opties wint niet met een maat van de koersbeweging, omdat maar de tendentie wordt voorspeld. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, bij welke een bepaalde waarde binnen een bepaalde tijd moet worden bereikt. Aangeboden worden de meest gangbare types van handel, zoals bijvoorbeeld de “Call/Put”-handel.

Hier kan een trader tussen verschillende looptijden kiezen, welke bij 60 seconden beginnen. Maar er zijn ook looptijden van 30 en 60 minuten of zelfs 24 uur mogelijk. Heel aantrekklijk zijn de hoge opbrengsten, welke tot 81 percent kunnen bedragen.

Het online-platform

Het bijzonder aan het online-platform van 365trading.com is, dat een huis eigen software wordt aangeboden. Volgens 365trading ervaringen maken dat steeds meer broker, wat vaak het onderscheid tot andere aanbieders uitmaakt. Het handelsplatform is helemaal web-gebaseerd, wat betekent, dat geen softwaredownload moet worden gemaakt zodat geen installatie van software nodig is. Dat is daarom niet nodig, omdat zich alles in het browser afspeelt. Het online-platform is overzichtelijk gestrucureerd en het worden goede 365trading ervaringen op grond van de gebruiksvriendelijkheid gemaakt. De navigatie door het webinterface is ook geen probleem op grond van het minimalisitisch opmaak. Het handelsplatform kan dus ook door beginners gemakkelijk en intuitief worden bediendt. De software is afkomstig van SpotOption.

Een aanbieder, welke vele handelsplatformen voor verschillende broker ter beschikking stelt. SpotOption is dus ervaren op het gebied van online-platformen voor de handel met binaire opties. Het voordeel is, dat nieuwelingen helemaal geen problemen hebben met de web-gebaseerde versie van de handelsplatform. Bovendien wordt bijvoorbeeld het transfer van klanteninformatie door een SSL-encryptie beschermt. Dat is volgens 365trading meningen heel belangrijk voor de broker.

Bonussen en oefenaccount

Volgens 365trading ervaringen zijn tot 10000 Dollar bonussen voor nieuwe klanten mogelijk, als aan de condities wordt voldaan. De minimum stortingssom voor de bonus van 100 percent ligt bij 500 Euro of meer. De condities voor het minimum omzet zijn fair volgens 365trading meningen. Om de bonus te laten uitbetalen moet de som van de bonus tenminste 15 keer worden omgezet. Trader, welke in het begin van hun loopbaan staan, kunnen de aangeboden bonus door bijvoorbeeld een mail van de hand wijzen. Dat is vooral nuttig, als het zeker is, dat aan de condities niet zal worden voldaan. Over het algemeen valt te zeggen, dat de condities van de omzet bij 365trading in het vergelijk veer daaronder liggen, wat andere broker van hun nieuwe klanten verwacht.

Het oefenaccount is met weinige clicks geopend, want alles, wat een trader moet maken is een taal te kiezen en de valuta. Verder moet een E-Mail-adres worden aangegeven, zodat het oefenaccount kan in gebruik worden genomen. De einige voorwaarde is volgens 365trading ervaringen, dat een trader tenminste 18 jaar oud is. Verder kan zich voor het 365trading demo account zo worden aangemeld. Daarvoor is het niet nodig pas een rekening bij 365trading te openen. Dat is een duidelijke pluspunt, want de meeste broker eisen een rekening met echt geld om het oefenaccount te kunnen gebruiken. Dat is een groot verschil van het aanbood in vergelijk tot andere broker. Dat komt vooral nieuwelingen ten goede. Bovendien bestaat er ook een groot aanbood om kennis op het gebied van de handel met binaire opties op te bouwen. Trader kunnen zich over de handel met binaire opties informeren door videos te bekijken en interessante bijdragen te lezen.

Opening van de rekening

De opening van de rekening is volgens 365trading meningen geen probleem, want dat kan binnen weinige minuten gebeuren. Daarvoor moet maar een account worden aangemaakt, voor welke een toekomstige trader maar persoonlijke gegevens en contact gegevens moet aangeven. Normaal gesproken wordt dan de E-mail adres gecontacteerd, om de activatie van de rekening te verifiëren. Daarop volgend is het mogelijk al met een storting van 50 Euro de rekening in gebruik te nemen.

Voor de storting heeft een klant een veeltal aan mogelijheden. De storting kan via Moneybookers/Skrill gebeuren, middels een overschrijving per bankgiro of een storting via verschillende types van credietkaarten zoals bijvoorbeeld Visa, Delta, Mastercard en Diners. De uitbetalingen zijn evenzo gemakkelijk en zonder problemen, zoals de openeing van de rekening zelf. Want daarvoor ontstaan nog niet eens kosten. Dat meer dan een uitbetlaing per maand gratis is, is niet gewoon en niet bij alle broker het geval. Verder is het zo, dat er niet maar de rekening condities, maar ook de Algemene Verkoopsvoorwaarden geen verborgen clausules inhouden en volgens 365trading ervaringen helemaal transparent voor de trader zijn.

Klantenservice

365trading meningen laten zien, dat 365trading een heel hoge klanten tevredenheid ten doel heeft en daarom is het klantenservice ook zo goed opgesteld. Dat betekent, dat wij op elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor alle vragen en aanmerking ter beschikking staan. Via E-Mail is het klantenservice zelfs 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekeind. Voor een snelle beantwoording van vragen kan ook voor de Live-Chat worden gekozen. Als dat nog niet is genoeg, kan een klant ook voor het contact via telefoon kiezen. Het geschoolde support-team is bovendien heel vriendelijk, competent en kan snel verder helpen.

Zoals al eerder besproken is de mogelijkheid om iets over de handel met binaire opties bij te leren heel uitgebreid en biedt niet maar nieuwelingen, maar ook ervaren trader een kans. Want naast Ebooks en een videobibliotheek bestaat er ook een categorie waar de verschillende assets worden uitgelgd. Verder kunnen ook algemene berichten over ontwikkelingen op de markt worden ingezien.

Ons oordeel

trading met 365trading
De 365trading ervaringen zijn helemaal positief. 365trading.com is een van de beste broker voor binaire opties en staat helemaal voor transparentie. Daarom vindt men ook geen verborgen kosten bij de opening van de rekening of bij de uitbetaling van de winst. Verder overtuigd de broker door zijn goede condities. Daaronder vallen bijvoorbeeld de maximale opbrengst van 81 percent en bij een High-Yield optie zelfs een opbrengst van 500 percent. Verder spreekt de minimum stortingssom van 100 Euro en een faire 100 percent bonus voor zich zelf. Ook de opening van de rekening en de stortingen zijn niet aan verdere kosten onderworpen.

Bovendien worden ook goede 365trading ervaringen op grond van het oefenaccount gemaakt. Deze is zelfs zonder een opening van een rekening zo beschikbaar en aan de hand van het oefenaccount kan een toekomstige trader het handelsplatform uitproberen en verschillende strategieën toepassen en dus de handel met binaire opties pas leren voordat er met echt geld handel wordt bedreven. Samengevat worden goede 365trading ervaringen op grond van het hele aanbood gemaakt. En dat bestaat uit een veeltal aan verschillende handelsmogelijkheden, het oefenaccount, een heel competent klantenservice en aantrekklijke condities met betrekking tot de rekening. Kortom: 365trading meningen laten zien, dat niet maar nieuwelingen, maar ook ervaren trader bij 365trading op de goede plek zijn, zodat er steeds positieve 365trading ervaringen gemaakt worden. Een broker bij wie u zich zo thuis voelt.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: 365trading is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van 365trading in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
365trading
Author Rating
5