Anyoption ervaringen – Broker test en bonus

trading bij anyoption

⇒ Anyoption ⇐

Voordelen van Anyoption:

Maximale opbrengst: 81%
Minimumbedrag: 25€
Account Opening van: 200€
 

Rating 4,7/5
 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Bedrijf: Ouroboros Derivatives Trading Ltd
  • Regeling: CySec
  • Registratienummer: 302952

Naar Broker

Vandaag willen we met anyoption een nieuwe binaire optie broker op de markt presenteren. Een anyoption review is de volgende stap voor onze lezers: nadat we al verschillende brokers hebben gepresenteerd, is het nu tijd voor deze aanbieder. Tijdens onze recherches op internet konden we veel anyoption meningen nalezen. Algemeen gezegd zijn de ervaringen blijkbaar positief.
Dit platform geeft aan, een van de leidende brokers te zijn: en dat klopt ook wel. Je kunt ervaringen nalezen uit vele landen. Dit is een teken daarvoor, dat we het te maken hebben met een globaal opererende broker. Dus kan het niet zo slecht zijn, toch?

Anyoption biedt een heel breed spectrum aan handelsvormen. Het is bijna niets te vinden, waar je niet kunt geld inleggen. De Anyoption ervaringen waren heel leerzaam, want we konden opmerken, dat er echt veel mogelijk is.

Ten eerste kun je op de grootste valutas gokken. Of het nu Euros, US-Dollars, Australische Dollars of Aziatische valutas zijn. Je kunt er de toekomstige koersontwikkelingen van grootste geldwaarden inschatten. Verderaf worden er ongeveer 20 Indices aangeboden, op diens volgende veranderingen geld kan worden ingelegd. Wat er voor sommigen een beetje ouderwets klinkt, is voor anderen toch nog steeds de leukste handelsvorm: het traden met grondstoffen. Je kunt kiezen uit goud, gas, zilver of olie. Daar weet je in iedere geval, welke stoffen je tegenover zit.

Wat zou een echte broker doen zonder aandelen? De grootste bedrijven staan ter beschikking en jezelf kunt de veranderingen van hun waarden inschatten. Gedurende de loop van onze Anyoption ervaringen hebben we al op koersontwikkelingen van Adidas, Apple, Gazprom of Goldman Sachs gespeculeerd. Dit was altijd plezierig en het gevoel van de echte beurs was in dit geval altijd gegeven.

Wat we net hebben gepresenteerd, betreft allemaal de soorten aandelen voor die je kunt kiezen. Hoe je nou daarmee handelt, is er een helemaal andere zaak. Bjvoorbeeld heb je daar de optie van de Binair 0-100 handel. Je kiest voor een bepaald gebeurtenis (b.v.b. een waarde zal over een uur hoger zijn dan op een andere tijdstip). Als de voorspelling juist is, dan ontvang je de differentie tussen aankoopprijs en 100.

Een andere goede vorm van binaire optie is de One Touch handel. In dit geval kies je voor een basiswaarde en neemt vervolgens de beslissing, hoe veel je wilt investeren. Dan maak je een voorspelling daarover, of de koers z´n doel zal bereiken. Er is dus alleen maar „One Touch“ nodig (overtreding van een bepaalde waarde): daar komt de naam vandaan. Verder mag je natuurlijk ook wat duurzamer traden. Je maakt dan een voorspelling over een langere periode. Zal de koers over een week de waarde hebben, die je aanneemt? Als je juist voorspelt, win je tot aan 380% van je inleg. Als de voorspelling fout is, verlies je alles wat je hebt ingelegd.

Het platform Anyoption

anyoption website
De website van de Anyoption broker ziet er heel professionneel uit en maakt indruk met een moderne design. De meest belangrijke aanbiedingen, nieuws es achtergronden met betrekking tot de handel worden er direct gepresenteerd. Als je nog niet ben aangemeld, dan kun je dat snel doen op de rechterkant van de website.

De snelle aanmelding zorgt voor een goede Anyoption ervaring. Je moet alleen maar je naam, mailadres en telefoonnummer aangeven. Daarna kies je een wachtwoord en je bent al een lid van deze broker. Dit betekent maar niet, dat je per se verplichtingen moet nagaan. Geen onmiddelbare storting of wat dan ook. Na onze mening is werkt dat dus heel betrouwbaar.

Als je nog niet zo zeker voelt, kun je je ook vóór de handel nog even informeren. Er is een handleiding voor trading verkrijgbaar. Diverse strategieen worden er gepresenteerd. Uiteindelijk kun je veel lezen en daarna je eigen strategie ontwikkelen en perfectioneren. Een algemene uitleg over binaire opties is natuurlijk ook beschikbaar.

Daarenboven wordt ook op de klassieke website voor de mobiele handel geadverteerd. Het is natuurlijk mooi, deze mogelijkheid te krijgen. De wereld van de binaire optie broker is heel kortstondig. Als je onderweg bent, dan kun je nog van het een of andere voordeel genieten. De beurs slaapt toch nooit.

Bonusaanbdiedingen en demo rekening

Zoals andere aanbieders, voorzeit de binaire opties broker Anyoption natuurlijk ook van bonusaanbiedingen en voordelige offertes voor beginners. Deze offertes zijn na onze Anyoption ervaringen heel goed. We willen de bonusaanbiedingen hier kort presenteren.

Er is helaas geen mogelijkheid om een demo rekening te openen. Dat is maar niet zo heel erg, want de website biedt al zo veel informatie over de handel. In principe heb je niet meer zo veel eigen ervaring nodig: je kunt alle artikel lezen en bent vervolgens heel goed geïnformeerd. Bovendien is het zo, dat deze binaire opties broker gereguleerd wordt door de BaFin en MiFID. Dit zijn twee serieuze instanties, die toezicht houden over aanbieders en licenties geven. Wij hebben het dus hier te maken met een gecertificeerde broker, die met fraude niks te maken heeft.

Hoewel er geen demo rekening verkrijbaar is, profiteer je toch van Boni. De bonus hangt af van hoe veel je gaat inleggen. Een uitbetaling van tot aan 81% van je inleg is maar in ieder geval mogelijk. Dat is wel een flink bedrag. Na onze Anyoption ervaring kun je op die manier heel veel geld insparen en snel profiteren.

Het is trouwens zo, dat Anyoption een garantie offereert. Je krijgt in dit verband 15% van je geld terug, als er een van jou persoonlijke trades niet succesvol was. Na onze mening is dat een heel geweldig bonus.

Opening van een rekening

De opening van een rekening bij Anyoption gaat zeer snel. Boven in dit artikel hebben we al opgemerkt, dat je minder dan een minuut nodig heeft, om een rekening te openen. Het minimale stortingsbedrag is bij deze aanbieder 200 Euro of Dollars. Voor de enkele positioneringen voor aandelen, indices etc. is het minimale bedrag 25 Euro. Dat is in ieder geval vrij voordelig.

Nadat je je rekening heeft geopend, kun je ook onmiddelbaar beginnen te traden. Je vind dan de verschillende markten en koersontwikkelingen. Alles is heel overzichtelijk en netjes opgelijst. Je ziet zelf, wat er in het verleden gebeurde en wie hoe veel geld mog winnen. Het is dan dus ook een goede inspiratie voor je eigen strategie.

Wat was een goed aandeel? Welke grondstoffen hebben een goede verloop? Weliswaar is er niets 100% zeker, maar een paar tendenties zijn altijd makkelijk te herkennen.

Klantenservice

Als je op de website van Anyoption bent, kun je heel snel opmerken dat er de klant centraal staat. Op de hoofdpagina kun je fluks contact opnemen met de medewerkers. Chat of E-Mail, telefoon of Videocall: alles is mogelijk. Wat de klantenservice betreft, zijn de Anyoption meningen trouwens ook univoque. Er wordt heel goed gezorgd voor de klant. We hebben er veel Anyoption Trading met binaire Optieservaringen nagelezen en deze zijn positief.

Onze eigen ervaringen onderstrepen dat helemaal. We hebben het zelf getest en de support antwoordde altijd binnen seconden op onze aanvragen. Of het nu ging om de aanmelding bij de binaire optie broker Anyoption, of om de handel met binaire opties over het algemeen. De mensen hadden er veel tijd voor ons en er stond uiteindelijk geen vraag meer open. Daarom is de klantenservice in ieder geval met 5 sterretjes te beoordelen!

Het zijn maar niet alleen de belangrijke persoonlijke adviezen, die een goede indruk maken. Ook de reeds boven genoemde algemene informatie is natuurlijk heel leerzaam. De klant is hier echt de koning!

Onze conclusie

Ons Anyoption review is aan het einde heel positief. De broker is al lang gevestigd op de markt, namelijk sinds 2009. Het geheim is hun simpele bediening en de ervaring in de online trading wereld. Alles is makkelijk te begrijpen en Anyoption probeert er niks te verbergen. Daarom wordt er misschien ook geen demo rekening aangeboden. Desondanks is het een binaire optie broker, die heel geschikt lijkt voor beginners. Professionele traders hebben uiteindelijk niet zo veel informatie nodig. Dat betekent maar niet, dat Anyoption niet professioneel is.

Een grote voordeel is namelijk in dit verband ook het brede spectrum van aandelen. Meer dan 140 assets zijn handelbaar, wat echt geweldig is. De broker is trouwens niet alleen in het Nederlands verkrijgbaar. Er staan heel vele talen ter beschikking voor de consument.

Wat de betrouwbaarheid betreft, kan men samen vatten dat Anyoption gecontroleerd wordt door extrene toezichthouders. Dat geeft een goed gevoel en betekent, dat je geld in goede handen ligt. Je ontvangt je uitbetalingen na drie dagen, wat sneller is dan bij de meeste aanbieders. Ook wat deze uitbetalingsduur betreft, is onze Anyoption mening dus heel goed. Je gelad bevind zich overigens gedurende de hele tijd op een „trust account“. De aanbieder heeft dus nooit echt je geld op een eigen rekening. Dat wekt natuurlijk nog eens een gevoel van trouw.

Er zijn een paar negatieve punten, die maar niet zo erg zijn. De Bonus van tot aan 81% is niet zo bijzonder. Andere aanbieders bieden hetzelfde Bonus of iets beters aan. Bovendien zijn er geen 60 seconden trades mogelijk, die anders altijd plezierig zijn.

Deze twee punten verstoren maar toch niet ons oordeel: Onze Anyoption mening blijft positief en we willen deze binaire opties broker (bijna) zonder uitzondering aanbevelen. Veel plezier bij de handel!

greylogomfm

Ons rapport laat zien: Anyoption is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

 

De website van Anyoption in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
Anyoption
Author Rating
5