Banc de Binary ervaringen – Broker test en bonus

trading met banc de binary

⇒ Banc de Binary ⇐

Voordelen van Banc de Binary:

Maximale opbrengst: 90%
Minimumbedrag: 5€
Account Opening van: 250€
 
Rating 4,3/5


 

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Oprichting: 2009
  • Regeling: CySec
  • Demo account: gratis

Naar Broker

Banc de Binary is een van de meest bekende broker voor binaire opties en werd al in het jaar 2009 opgericht. Banc de Binary opereert vanuit meerderde standplaatsen wereldwijd. De broker is in het tegendeel tot de concurrentie inmiddels officieel door de cypriotische CySEC gereguleerd. Het web-gebaseerde handelsplatform zoals ook de gehele web presentie is op duitse, engelse en fraanse taal beschikbaar. Bijzonder overtuigend is het hele aanbood van Banc de Binary, wat is samengesteld door verschillende aspecten.

Bijvoorbeeld met betrekking tot de handelscondities is Banc de Binary in sommige gebieden markt leidend. Dat is het geval, omdat een maximaal opbrengst van 500 percent mogelijk is of omdat het minimum bedrag per trade bij maar 5 Euro ligt. Volgens Banc de Binary ervaringen zijn ook de meer dan 80 handelabre asstes heel overtuigend voor zowel nieuwelingen als ervaren trader.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder Banc de Binary

Bij de Banc de Binary is bij de trades een opbrengst van 65 percent tot 91 percent mogelijk. Hierbij is de mogelijke opbrengst van 91 percent in vergelijk met andere broker uit de branche heel hoog. Realistisch gezien ligt de opbrengst gemiddeld bij 70 percent tot 75 percent. Is een trade een keer niet succesrijk, zo is een terugbetaling van 0 percent tot 15 percent mogelijk, om een trader tegen het hele verliez van de inzet te beschermen.

Naast de meest gehandelde grondstoffen en valutaparen (in totaal rond 80 basiswaarden), biedt de Banc de Binary ook het handel van zogenoemde “pairs” aan. Hierbij wordt op de relatieve sterkte of zwakte van een asset tegen die van een andere asset gehandeld. Het kan bijvoorbeeld direct op de ontwikkeling van goud in verhouding tot zilver gespeculeerd worden. Volgens Banc de Binary ervaringen is de “Pair”-handel maar bij weinige aanbieders mogelijk en telt dus tot een van de voordelen van deze broker.

Naast de “Pair”-handel is er ook Turbohandel mogelijk, met looptijden van 15, 30, 45 en 60 minuten met een minimum bedrag per trade van maar 5 Euro. Verder zijn ook korte looptijden van 30, 60 en 120 seconden mogelijk. Daarnaast bied Banc de Binary ook looptijden op lange termijn aan, namelijk over meerderde uren, dagen en weken.

De 79 basiswaarden, die voor de handel worden aangeboden, zijn afkomstig van drie verschillende gebieden. Zo kunt u bij de Banc de Binary met valutaparen, indexen en aandelen handelen. Bonds en kryptovaluta zoals Bitcoins worden op dit moment nog niet aangeboden. Misschien verbetert de broker zich nog wat dat betreft in de toekomst om in het vergelijk tot andere broker aantrekkelijker te worden. Verder zou het goed zijn, als in de toekomst nog meer reguliere basiswaarden zoals grondstoffen en metallen worden aangeboden. Hier bestan vele andere broker, welke wat dat betreft breder en daarom beter zijn opgesteld.

Het online-platform

banc de binary website
Zodat goede Banc de Binary ervaringen worden gemaakt, is er een goede handelsplatform nodig, zoals ook basiswaarden en aanvullende opties. Bij de Banc de Binary wordt u wat dat betreft wel iets aangeboden.

Wilt u met u PC of Laptop bij de Banc de Binary aan de slag gaan, biedt de broker daarvoor een web-gebaseerd online-platform. Deze heeft ten voordeel, dat geen software moet worden down geload. Updates en acutaliseringen zijn dus ook niet nodig. Alles gaat vanzelf, zodat het online-platform steeds is geactualiseerd.

Voor de handel vanuit een Smartphone of een laptop is verder nog een App nodig, welke het desbetreffend platform inhoudt. Beide platformen, zowel voor het PC als ook voor de mobiele eindapparaten, zijn volgens Banc de Binary meningen beschikbaar – gratis en op elke tijdstip.

De handelsplatformen zijn van SpotOption, welke voor einige broker werkt en dus weet, wat een trader nodig heeft. De platformen zijn zeker geen meesterstukken van de techniek. Maar ze vervullen wel hun bedoeling, lopen stabiel en soepel en zijn erg overzichtelijk, zodat ook nieuwlingen zometeen daarmee weten om te gaan. Sommige dingen kunnen zelfs individueel worden aangepast.

Bonussen en oefenaccount

Banc de Binary ervaringen laten zien, dat de broker voor nieuwe klanten een aantrekklijk bonusprogramma biedt. De bonus voor nieuwe klanten bedragt bij stortingen tot een bedrag van 2500 Euro respectivelijk 50 percent van de gestorte som. Bij een storting van bijvoorbeeld 1000 Euro worden op de rekening in totaal 1500 Euro bijgeschreven. Bij hogere stortingen is ook een bonus van 100 percent mogelijk. Zoals bij vele andere broker zijn ook bij de Banc de Binary de bonussen aan bepaalde condities gekoppeld. Voordat een uitbetaling van het bonusbedrag mogelijk is, moet de som van de storting tenminste 20 keer worden omgezet. In het genoemde voorbeeld zou dus een omzet van tenminste 30.000 Euro (20x 1500 Euro) bereikt moeten worden.

Binaire opties en een oefenaccount passen goed bij elkaar. Want de handel met binaire opties betekent ook altijd een risico op verlies. Vooral voor beginners, welke nog niet weten hoe de handel met binaire opties werkt, is een Banc de Binary demo account geschikt. Bovendien kunnen nieuwe trader ook de handelsplatform van de desbetreffende broker met al hun functies testen zonder een financieel risico te hebben. Het traden met binaire opties vóór het echte insteek met het oefenaccount te testen is niet maar voor nieuwelingen, maar ook voor ervaren trader geschikt, omdat deze ook nieuwe handelsstrategieën zonder risico kunnen oefenen. Maar ook bij het wisselen van een aanbieder is het altijd nuttig, om voorafgaand het desbetreffend online-platform te toetsen. Gaat het dan later om echt geld, kunnen klanten snel reageren en alle mogelijkheden uitscheppen.

Opening van de rekening

Volgens Banc de Binary meningen is een rekening bij deze broker binnen weinige minuten en zonder kosten geopend. U moet bedenken, dat u voor de opening van de rekening tenminste 18 jaar oud moet zijn. Verder moet uw woonplaats met de desbetreffende documenten worden geverifieerd. Bovendien is een minimum storting van 250 Euro nodig. Pas als deze op de rekening zijn ingegaan, kan met het traden worden begonnen.

Voor het storten kunnen verschillende methodes worden gekozen. U kunt kiezen tussen de credietkaart, een overschrijving per bankgiro of het e-wallet service van Skrill Moneybookers. Voor uitbetalingen kunt u de credietkaart en de overschrijving per bankgiro gebruiken. Let op, dat bij een uitbetaling op een credietkaart maar dezelfde credietkaart kan worden gebruikt, waarmee ook de storting is gemaakt worden. Het minimum uitbetalingsbedrag ligt bij 50 Euro. Verder duurt het twee tot vier dagen, voordat de uitbetaling is gerealiseerd. De uitbetaling is niet met verdere kosten verbonden.

Klantenservice

Trading grafiek het keuzerondje
Volgens Banc de Binary meningen maakt een goed onderneming altijd een goede klantenservice uit. Dat is bij een broker voor binaire opties niet anders. Alleen wie voor zijn klanten goed is te bereiken, kan ook met hen business maken. Banc de Binary ervaringen laten zien, dat er verschillende communicatiekanalen beschikbaar zijn. Zo kunt u de broker via telefoon, E-Mail, Skype, een Live-Chat, via een faxnummer of schrijftelijk aan de postadres bereiken. Over het algemeen vindt u in de chats en aan het telefoon altijd competente medewerkers, welke in meerderde talen een antwoord op alle vragen hebben. Als er een keer geen medewerker beschikbaar is, kunt u terug gebeld worden voor vragen. Als u en brief naar Banc de Binary wilt sturen, let op dat u deze niet naar Cyprus stuurt, maar naar New York.

Ons oordeel

Zoals het Banc de Binary review laat zien, is de broker al lang deel van de handel met binaire opties. De broker biedt een heel goed handelsplatform, welke overzichtelijk is gestructureerd, een hoge maat aan functionaliteit heeft en dus heel gebruiksvriendelijk is. Bovendien is het online-platform ook als een mobiele App beschikbaar. De uitbetaalde winsten hebben een goede niveau. Een aantrekkelijke Bonus van 100 percent wordt pas vanaf een storting van 2500 Euro mogelijk. Het oefenaccount kan helaas maar na de opening van een rekening met echt geld gebruikt worden. Bij sommige andere broker gaat dat ook zonder een rekening te openen. Het minimum stortingsbedrag van 250 Euro is niet heel hoog, maar in het vergelijk met de concurrentie wel over het gemiddelede van de branche.

Klanten, die al Banc de Binary ervaringen hebben gemaakt, vinden bijzonder de minimum bedragen per trade van 5 Euro heel aantrekkelijk. Ook de aanvullende prestaties vooral voor grotere accounts zijn heel populair bij Banc de Binary. Verder is zekerheid en databescherming groot geschreven bij de Banc de Binary. Informatie wordt namelijk door een SSL-encryptie beschermt en geld van klanten is volgens uitspraken van de Banc de Binary tot een volume van 250.000 Euro verzekerd.

Banc de Binary is met 200.000 klanten een van de meest geëtableerde broker. U wordt ook niet met vragen rond de handel met binaire opties alleen gelaten. Daarvoor bestaat het heel competent klantenservice, welke op meerderde communicatiekanalen 24 uur per dag bereikbaar is. Vooral voor nieuwelingen is dat een argument wat telt. Want vragen hebt u in het begin waarschijnlijk altijd.

Samengevat kan worden geconstateerd, dat de Banc de Binary meningen positief zijn, onder meer omdat het hele aanbood van de Banc de Binary overtuigd. Afsluitend moet worden gezegd, dat het een betrouwbare broker is, onder meer omdat de broker een EU-licentie heeft en door de CySEC officieel is gereguleerd.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: Banc de Binary is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van Banc de Binary in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
Banc de Binary
Author Rating
5