BDSwiss ervaringen – Broker test en bonus

Broker BDSwiss om actie te ondernemen op de beurs

⇒ BDSwiss ⇐

Voordelen van BDSwiss:

Bijzonderheid: 50€ gratis voor de eerste Trade
Minimumbedrag: 5€
Account Opening van: 100€
 

Rating 4,5/5

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Bedrijf: BDSwiss Holding Plc
  • Rendement: 81% mogelijk
  • Registratienummer: HE 300153

Naar Broker

Iedereen, die er een beetje kennis over traden hebt, kent de beurs in Frankfurt/Duitsland. Hier worden vindt meest belangrijke handel met aandelen in heel Europa plaats. Door de mogelijkheid, nu ook op internet te kunnen handelen, komen er natuurlijk ook binaire optie brokers uit deze stad. Een van de brokers uit de stad van experten is BDSwiss – een van de populairste aanbieders von binaire opties.

Veel mensen hebben blijkbaar al BDSwiss ervaringen opgedaan. Het internet is vol met BDSwiss meningen: en ze zijn tot nu toe helemaal positief. Deze indruk kunnen we echter onderstrepen, want na alle BDSwiss reviews die we hebben gelezen kunnen we alleen maar bijvallen. BDSwiss is geen fraude, maar zorgt gooed voor z´n klanten. Tegelijkertijd is het een broker, die best geschikt is voor beginners en experten. Door de Europese regulering en de faire condities hebben ze ons vertrouwen al vroeg gewonnen. Omdat betrouwbaarheid op deze sector nu maar essentieel is, is onze BDSwiss ervaring uitstekend.

In dit arttikel gaanz we een beetje toelichten, hoe we tot ons oordeel kwamen. In de volgende secties leggen we stap voor stap uit, waarom het de moeite waard is om bij BDSwiss een rekening te openen. In ieder geval hebben we vrij weinig verwacht en tamelijk veel verkregen. Uit het een volgt het ander. Maar lees het nu even zelf rustig.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder

De aanbieder BDSwiss biedt allerlei handelsmogelijkheden, zoals Assets, aandelen, indices, verschillende valuta´s en ook grondstoffen. Weliswaar is er bij andere aanbieders misschien meer keuze, maar in principe mis je hier eigenlijk niks. Want na onze BDSwiss ervaringen zijn de meest belangrijke eenheeden handelbaar. De binaire opties worden er goed gepresenteerd en uitgelegd. Je hebt er geen te exotische opties, die je als een beginner sowieso niet begrijpt. Daarom is BDSwiss ook bijzonder geschikt voor beginners. Alles wordt snel duidelijk en de klant heeft geen vragen meer.

Naast de verschillende waarden en eenheeden zijn er natuurlijk ook verschillende vormen van handelen mogelijk. Dit is te weten de Call/Put handel, die we hier al meerdere keren hebben uitgelegd. Het is een van de populairste manieren van handelen: dit ligt aan de korte looptijd en je krijgt dus helemaal snel resultaten. De 60 seconden trade duurt ook niet veel langer. Daarenboven staan er nog looptijden van telkens een uur en 24 uur ter beschikking.

Je moet er bij de investering niet al te veel inzetten, wat ook voordelig is. De minimale handelssom bedraagt alleen maar 5 Euro. Dat is heel fair en goed voor diegenen, die niet per sé direct zo hoge risico´s willen nemen. Je kunt een rekening openen met een bedrag vanaf 100 Euro. Dat is wel aantrekkelijk, als je daarover nadenkt dat je een maximaal rendement van 500% kunt inhalen. Ieder trader zal er heel snel raar opkijken van deze aanbieding. Een geweldig deal, die je bij BDSwiss kunt afsluiten.

Het platform de BDSwiss

website bdswiss
Door de BDSwiss ervaringen en ook ervaringen met andere brokers kun je een vergelijking doen. Daar is het opvallend, dat het platform van BDSwiss er heel leuk uitziet. Het lijkt helemaal modern en is een voorstander van web-gebaseerd browsing. Door deze technologie is het zo, dat de binaire optie broker ook bereikbaar is via alle mobiele toestellen, die populair zijn.

Op de startpagina staat informatie rondom de beurs ter beschikking, nieuws en een trading school is ook verkrijgbaar. De website verschijnt heel professioneel zonder advertentie om er gek van te worden. Je kunt er een overzicht over de handel met binaire opties verkrijgen of juist ten eerste meer kennis over deze binaire optie broker opdoen. Er is ook een contact button, die duidelijk te zien is. Dit is een teken voor de betrouwbaarheid van de aanbieder. Ze werken transparent en zorgen voor de vragen en problemen van hun klanten.

Het platform is op allerlei talen op te roepen. Duits, Engels en zelfs Italiaans is mogelijk. Beginners hebben daardoor niet veel hulp nodig. Alles is in principe zelfsprekend. Mensen, die graag genieten van online trading kunnen snel en gemakkelijk de BDSwiss App downloaden. Ook als je niet de grootste profi op het gebied van het Internet bent, kun je gewoon deel nemen aan het spel van binaire opties. BDSwiss maakt het op voorbeeldige manier mogelijk.

Bonusaanbdiedingen en demo rekening

Na je aanmelding heb je de mogelijkheid, om tot aan 10% Bonus te verkrijgen. Dit is maar niet zo erg hoog, maar in plaats daarvan bestaan er mogelijkheden om heel hoge winsten in te halen. Daarenboven kun je prijzen winnen en genieten van tijdelijke Boni, die regelmatig veranderen. Helaas bestaat er geen mogelijkheid, om een demo rekening te openen. Na onze BDSwiss ervaringen weten we, dat BDSwiss betrouwbaar is en niets te maken heeft met fraude. Misschien is het voor hun niet zo belangrijk, om klanten met behulp van Boni te winnen. De goede reputatie is toch ook veel waard! Trouwens is het openen van je rekening natuurlijk gratis.

Als je een rekening opent en nu je geld gaat inbetalen, zijn er veel mogelijkheden. Je kunt dat doen via kredietkaart, wat natuurlijk heel eenvoudig is. Een gewone overboeking vanuit je giro rekening werkt ook. Giropay, Ukash, Eps, Skrill zijn ook onder andere populaire betaalmogelijkheden. De beschikbare valutas zijn Euro en US-Dollar. Wat heb je eerlijk gezegd ook anders nodig, als je in Europa woont?

Voordat je begint met het handelen met binaire opties, moet je nog even je data verificeren. Na onze ervaring is dat een heel professionele werkwijze. Anders kan zou iedereen met je data een rekening kunnen openen. En wie wil graag worden bedrogen? Het is beter, om nog even deze veiligheidscheck te doen. Daardoor heb je ook een additionele bevestiging: BDSwiss is zeker en betrouwbaar!Persoon handelt

De betrouwbaarheid van BDSwiss komt zeker ook tot stand door de reguleringen, onder die ze werken. Het is belangrijk om op te merken, dat het hier gaat om Europese toezichthouders. Het bedrijf is sinds 2012 gevestigd in Cyprus en wordt om deze reden door Europees recht gecontroleerd. De standaardmatige reguleerder heet CySEC en is voor een aantal andere brokers verantwoordelijk. Na onze BDSwiss ervaringen en ook de meningen van collegas en op internet zijn geen negatieve gebeurtenissen bekend.

Het geld van de klanten wordt beschermd door richtlijnen van de Europese Unie. Op grond van gebeurtenissen in het verleden, waar onbetrouwbare brokers niet de regels van de markt aanhielden, worden de aanbieders nog beter gecontroleerd. BDSwiss was maar altijd fair en is het ook nog steeds.

Klantenservice

De binary trading aanbieder BDSwiss was 2014 en 2015 een van de populairste brokers, bij die je je handel met geld kon toepassen. Traders konden er 100% op vertrouwen, en dit had ook te maken met de goede support. De klantenservice is uitgebreid en uitstekend. Dat is een belangrijk punt voor traders, die goed verzorgd willen worden met informatie en hulp.

Na onze BDSwiss ervaring kun je er altjd hulp vinden. Via een aantal kanalen is het mogelijk, om direct contact op te nemen met een medewerker. De Chat is 24 uur per dag bereikbaar en via de telefoon kun je ze dagelijks van 9 tot 21 uur gaan opbellen. Daarenboven kun je het bedrijf ook via mail of wat ouderwets via de post bereiken.

Voor particuliere klanten hebben ze een vestiging in Frankfurt in Duitsland. Je weet dus in een noodgeval, waar BDSwiss ook te vinden is. Sommige aanbieders hebben hun vestiging in allerleri landen buiten Europa: ze zijn nooit te bereiken of kunnen doen wat ze willen. Dat is bij de binaire opties broker BDSwiss niet het geval.

Onze conclusie

BDSwiss is niet zonder reden een van de populairste binary option trading brokers. De aanbieder biedt zowel voor beginners, als ook voor experts geweldige mogelijkheden. Je kunt vanaf een inleg van 5 Euro beginnen te traden. Daarom is het ook niet zo erg, dat geen demo rekening ter beschikking staat.

De mobiele App en de website zijn aantrekkelijk en heel bedienersvriendelijk. In principe blijjven na onze mening en test geen vragen meer open, als je elk deel van de website bekijkt. En als je toch nog vragen heeft, dan kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice.

BDSwiss wordt gereguleerd door gecertificeerde toezichthouders, die door de Europese Unie de opdracht hebben, om bedrijven op het gebied van binaire opties en trading te controleren. Zo is het niet anders mogelijk dan fair te blijven tegenover de klanten. De broker is sinds 2012 actief en je kunt direct opmerken, dat je het te maken hebt met een ervaren platform voor het handelen met aandelen, grondstoffen, valutas of indices.

Onze BDSwiss ervaringen zijn helemaal positief. Na onze tests en uitgebreide evaluaties kunnen we alleen concluderen, dat je geld hier in goede handen is. Algemeen gezegd zijn heel hoge rendementen mogelijk, die met behulp van modernste technologische opzet kunnen ingehaald worden – het maakt niet uit, of dat nou mobiel of via je PC gebeurt.

Als je dus op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder voor binaire opties, dan probeer in ieder.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: BDSwiss is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van BDSwiss in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
BDSwiss
Author Rating
5