Binaire opties – wat is dat eigenlijk?

Inhoud
Het kiezen van een makelaar
Om de beste makelaar voor binaire opties te vinden, moet je letten bij het selecteren van een aantal belangrijke criteria . Zodat je de cruciale basis voor uw succes in de handel met binaire opties !
Belangrijke criteria
  • Voorwaarden – wat is de kosten van de handel?
  • Aanbieding – welke waarden kunnen worden verhandeld?
  • Terug – hoeveel valt uit van de winst?

trading met binaire optiesDe wereld van den handel is niet zo makkelijk te begrijpen. We worden er steeds mee geconfronteerd in de nieuws en we horen allerlei dingen. Maar wat er eigenlijk precies gebeurt, weten niet zo veel mensen.

Maar het is niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Vooral de handel met binaire opties is wel goed begrijpelijk voor beginners. Een binaire optie (of: digitale optie) valt onder de categorie van financiele derivaten, die de filosofie van „alles of niks“ volgen. Dit betekent, dat je of een juiste gebeurtenis voorspelt en wint, of je aandelen waardeloos worden. De regels zijn duidelijk en ook deels goed te voorspellen.

De basiswaarden van de binaire opties lijken erg op de waarden van de „echte“ handel van de globale beurs. Dit kunnen aandelen, indices, valuta-paren of grondstoffen zijn. Het is altijd zo, dat je deze units niet echt bezit. Echter ga je in de meeste gevallen gokken op tendencies. Zal de waarde van een aandeel omhoog gaan? Zal het goud op een volgende moment meer kosten dan van tevoren? Jezelf bent dus diegene, die op de eigene intuïtie moet vertrouwen. En je bent dus de smid van je eigen geluk.

binaire Optie Broker Optie24

Voordelen van Optie24:

Bijzonderheid: 100% Bonus
Minimumbedrag: 5€
Account Opening van: 50€
Bewertung 5,0/5

 

Zum Broker

trading bij anyoption

Voordelen van Anyoption:

Maximale opbrengst: 81%
Minimumbedrag: 25€
Account Opening van: 200€
Bewertung 4,7/5

 

Zum Broker

binaire opties stockpair

Voordelen van Stockpair:

Maximale opbrengst: 50%
Minimumbedrag: 20€
Account Opening van: 200€
Bewertung 4,6/5

 

Zum Broker

Wordt er met binaire opties fraude gepleegd?

Er komen altijd nieuwe geruchten op wat betreft de betrouwbaarheid van de handel met binaire opties. Een paar fraude met binaire optiesmensen zijn van mening dat er mensen worden bedrogen in de context van handelen met binaire opties.

Dit is maar niet waar: er zijn heel veel aanbieders, die gelicenseerd zijn en regelmatig getest worden met betrekking tot betrouwbaarheid. Er bestaan onafhankelijke instanties, die er voor de zekerheid van de gebruiker werken. In het begin was de zaak misschien nog een beetje ongecontroleerd. Nou is het maar zo, dat bedreigers er niet meer lang kunnen overleven. En dat is goed voor de consumenten.

Het is heel belangrijk voor ons, om duidelijk te maken dat de handel met binaire opties nu niet meer onserieus is. Er zijn grote en bekende bedrijven, die de passie van handelen ook voor beginners toegankelijk willen maken. Uiteindelijk is het niet anders dan de beurs op bijvoorbeeld de Wall Street en dezelfde regels zijn geldig en worden ook consequent toegepast.

Introductie voor beginners: Hoe kan ik zelf handelen?

Wij hebben al aangeduid, hoe de handel met binaire opties ongeveer werkt. Ten eerste zijn er de boven genoemde basiswaarde, zoals aandelen. Wat je dus in het vervolg doet, is gokken. Je kunt zelf proberen te voorspellen, hoe de koers zich gaat ontwikkelen. Stel eens dat je concentreert op valuta´s, zoals de Euro. Zal de waarde omhoog gaan of niet? Is er aanleiding voor een daling? In principe zijn er alleen twee mogelijkheiden: da basiswaarde stijgt of daalt.

Deze twee richtingen worden door de trader middels een „Put-optie“ of een „Call-optie“ bepaalt. Als je dus „called“ (vergelijk het maar met poker), gok je erop dat de waarde omhoog zal gaan. Aan de andere kant ga je voor de „Put“, als je denkt dat de waarde omlaag gaat. Over het algemeen hoef je niet veel meer te weten. Het is maar toch zo, dat je op basis van je ervaringen meer vaardigheden kunt ontwikkelen met betrekking tot je manier van handelen. Dit is ook niet anders op de gewone aandelenmarkt.

Het grootste verschil is maar, dat je tijdens de handel met binaire opties niet zo erg veel geld moet inzetten. Dit is dus best geschikt voor beginners.

Het is niet de bedoeling, om hier binnen een paar dagen een miljoen euro te winnen of alles zaak en goed te verliezen. Je begint te trainen en krijgt voor en na meer de neus voor binaire opties.

Welke handelsvorm is voor mij persoonlijk geschikt?

Handelen met goud als alternatief voor binaire optiesVoor een aantal beginners is het hele trading proces nog een beetje te abstract. Ze weten niet, hoe ze nou beginnen en wat hun interessant lijkt. Die ene heeft helemaal niks te maken met goud, en die andere heeft er geen besef van hoe er de globale handel met grondstoffen uitziet. Het kan wel zijn, dat je op dit moment nog niet zo veel begrijpt, maar het kan heel voordelig zijn, om een duurzaam belang te ontwikkelen. Er zijn veel mogelijkheden tot handelen. Niet alleen de conventionele basiswaarden zijn verkrijgbaar. Je kunt zelf kiezen waarvoor je gaat. Als je alleen maar belangstelling heeft in rendementen, is dat ook prima. Uiteindelijk koop je helemaal niks, maar je speculeert alleen, wat er met de bepaalde assets en hun waarde zal gebeuren.

Welke basiswaarden zijn populair?

Euro en Dollar Op de globale markt hoort men altijd van trades met aandelen uit grote basiswaarden: DAX, US-Dollars, Euros – of juist de aandelen van grote bedrijven als Apple of eBay. Daarom kiezen veel binaire optie traders ook voor juist deze basiswaarden. Zo hebben ze misschien het gevoel, om zelf een deel van de wereldbeurs uit te maken.

Andere waardevolle grondstoffen zijn ook populair: Goud, zilver en olie zijn grondstoffen, op die ook heel vaak gegokt wordt. Dit is ook daarom niet verbazend, omdat men er bij deze grondstoffen rekening moet houden met de gebeurtenissen uit de politiek. Tegenwoordig heeft iedereen toegang tot belangrijke nieuwspagina´s om zich te kunnen informeren over nieuwe trends en geruchten op de wereldmarkt. De handel met deze stoffen ligt heel nauw bij de „werkelijkheid“ en is ook misschien beter te voorspellen. Dit is de reden waarom er dus graag mee gehandeld wordt.

De toenemende bekendheid van binaire opties

De handel met binaire opties bestaat nog geen 10 jaar, maar z´n bekendheid blijkt steeds toe te nemen. Er zijn steeds meer bedrijven en commerciële clubs die de markt ondersteunen. Voetvalploegen, zoals Feyenoord Rotterdam en Bayer Leverkusen adverteren voor binaire optie brokers en plegen professionele coöperaties met hun.

Het wordt duidelijk dat de handel nu ook voor enkele consumenten in een privé omgeving toegankelijk wordt. Sommigen, die er gebruik maken van deze soort handelen, beschouwen het als een hobby. Anderen willen er vast wel flinke rendementen inhalen, wat vaak ook goed lukt, als ze op een clevere manier deel nemen aan het spel. Verder is het ook aan te raden om alleen op gelicenseerde brokers te vertrouwen. Er zijn een aantal dingen, die er op een serieuze broker wijzen. De toezichthouder CySEC verdeelt kwaliteitslabels voor brokers, die volgens hun betrouwbaar zijn. Dit gebeurt maar niet juist zo: Er zijn een aantal criteria, die vervuld moeten worden om bij de betrouwbare brokers te horen.

Additionele handelsvormen

Wij hebben reeds de Call-/Put handel een beetje uitgelegd. Nu is het maar zo, dat er ook wel andere manieren van handelen bestaan.
Een van deze manier is de One Touch handel, die van bijna alle brokers wordt aangeboden. Daarbij is het niet nodig, dat de trader zelf ook aanwezig is en de koersontwikkelingen live volgt. One Touch maakt het namelijk mogelijk, om een gok te doen ten aanzien van de koersontwikkeling tot het tijdstip van verloop. Je moet dus niet de hele tijd de statistiek zelf in de ogen houden. Het gaat hier dus om een handelsvorm, die goed bij mensen past die heel bezig zijn en desondanks willen handelen.

Algemeen gezegd is het zo, dat hier hogere rendementen worden uitbetaald dan bij Call-/Put-opties (vaak 100% tot 250% van het ingezette kapitaal). Dit heeft die reden dat de ontwikkelingen bij One Touch trades veel moeilijker te voorspellen zijn.

Om risicos te minimeren, is het bij de handel trouwens ook mogelijk om gebruik te maken van bepaalde functies zoals „Early Closure“ en „Roll-Over“. Bij analytische benadering van binaire opties met een grafiekEarly Closure is het mogelijk, om winsten al vóór verloop van de looptijd in te halen. Aan de andere kant maakt het de Roll-Over functie mogelijk, om de geldigheid van bepaalde opties te verlengen.

Daarenboven bestaat er nog de zo genaamde „Range handel“. Je bepaalt zelf een marge, waarin je denkt dat de basiswaarde zich in zal bevinden binnen een bepaald tijdbestek. Dit is een verdere mooie functie, de zeker interessant lijkt voor een aantal traders.

In het einde moet iedereen zelf voor zijn eigen binaire opties strategie kiezen. Een paar pogingen zijn vaak nodig, voordat je echt weet waarvan je het meeste houdt en wat je snel kunt beheersen. Verwacht niet, direct een profi te worden. Echter moet je ten eerste een paar deals succesvol afhandelen – en daarna ontwikkel je stap voor stap je vaardigheden.

Welke broker past voor mij?

broker voor Binaire OptiesNu weet je al meer over de handel met binaire opties en hoe het allemaal theroetisch werkt. Nu is het maar tijd om de praktijk te leren kennen. Omdat je niet zelfstandig op websites gaat om bijvoorbeeld losse aandelen te kopen, heb je iemand nodig, die een breed spectrum van assets aanbiedt. Dit stuk werkt overneemt normal gesproken de broker. Dit is de aanbieder, bij wie je je aandelen, grondstoffen – of wat je ook aankoopt – kunt beheren.
Wij hebben al aangesproken, dat er kwaliteitskenmerken voor diverse brokers bestaan. Door CySEC worden ze binnen Europa gecertificeerd en gecontroleerd. Wij proberen ook, zo veel brokers als mogelijk te testen en hier te presenteren. Wij beschouwen het als onze plicht, om de handel met binaire opties veilig te houden. Daarom letten we er nauwkeurig op, dat we geen „zwarte schapen“ aanbevelen.

De handel met binaire opties is geen kansspel: je heeft toch zelf de mogelijkheid, om je profijten te beïnvloeden.

En deze filsofie kan alleen bij betrouwbare brokers worden geleefd. Op onze websites kun je altijd goede en serieuze brokers vinden, met die je zonder wantrouwen samen kunt werken. Je kunt tips inhalen en goed nalezen, welke voordelen en nadelen iedere broker heeft. Bij de nadelen van de brokers horen niet dingen, die de betrouwbaarheid aantasten. Het gaat dan eerder om zaken, die bijvoorbeeld de minimale stortingsbedragen betreffen. Een ander voorbeeld zijn Boni, die er bij de verschillende brokers ook verschillend uit zien. De ene betaalt direct na de aanmelding een Bonus uit, terwijl je bij een andere broker ten eerste een bepaald bedrag moet storten, voordat je een Bonus krijgt.

De evaluatie is vaak gebaseerd op meerdere criteria, zodat er de brokers goed vergelijkbaar zijn. Er zijn altijd brokers toals 24option of Banc De Swiss, die altijd heel goed geëvaluëerd worden. Ze horen bij de brokers met veel ervaring. Maar er komen ook steeds meer nieuwe brokers, die ook prima werk doen. Je kunt dus niet globaal zeggen, dat de broker beter is, naarmate hoe uitgebreid zijn ervaring is. Het duurt misschien nog wat langer voor nieuwe brokers om zich te etableren, maar dat is nou niet alleen in op de financiele sector het geval.gecertificeerde makelaar voor binaire opties in de EU

In iedere geval is het belangrijk, om ook erop te letten, waar de broker vandaan komt. In de laatste jaren hebben we veel goede ervaringen met brokers uit de EU of Switzerland opgedaan. Dit betekent niet, dat broker uit andere landen per sé slecht zijn. Alleen is het misschien een beetje beter, om een aanbieder te kiezen, die niet in een land gevestigd is dat te ver weg is. Zo is het bijvoorbeeld ook handiger, om juristische of economische dingen beter in de gaten te houden – want ze zijn dan met een hoge waarschijnlijkheid beter te grijpen, als ze na de Europese recht zijn bepaald.

Begin te traden!

Je kon nu een hoop informatie inhalen. Wij kunnen veel schrijven en aanbevelen: uiteindelijk moet je het toch zelf testen. De meeste brokers bieden binaire optie demos aan. Dat betekent, dat je een rekening krijgt, waarmee je nog niet echt geld gaat inzetten. Het heeft alleen maar de functie, om zich een begrip voor dit gebied eigen te maken. Wij raden het in ieder geval aan, om zo te beginnen! Je neemt dan namelijk helemaal geen risicos en kunt leren, leren en leren – beste op mformystery.com. Als je dan misschien op een bepaalde tijdstip een goed gevoel hebt, kun je een echte rekening openen.

In ieder geval wensen we veel plezier bij het traden en ook flinke profijten! Veel traders zijn al overtuigd van de binaire optie handel. Wees een beetje moedig en stap in de wereld van de binaire opties. Veel succes!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Binaire Opties Broker
Author Rating
5