EZTrader ervaringen – Broker test en bonus

binaire opties met eztrader

⇒ EZTrader ⇐

Voordelen van EZTrader:

Bonus: 100%
Minimumbedrag: 25€
Account Opening van: 100€

Rating 4,4/5

 

 

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Database: Education Center
  • Regeling: CySec + Bafin
  • Verlies verzekering: 15%

Naar Broker

EZTrader wordt al sinds October 2008 door de WGM Services Ltd. met hun bedrijfszetel in Cyprus aangeboden en hoort dus bij de oudste platformen voor binaire opties. De lijfspreuk is “Optiontrading made easy”, wat vooral duidelijk wordt door de eenvoudige en overzichtelijke opbouw van het aangeboden online-platform. Bovendien is het het klantenservice, welke 24 uur per dag bereikbaar is.

Met de heel goed gestructureerde App kan ook onderwegs met binaire opties handel worden bedreven. Het maandelijks verschijnende klanten magazijn informeert trader over actuele ontwikkelingen een geeft veel EZTrader tips rond de handel met binaire opties. Verder zorgen ook de mogelijkheden om kennis op te bouwen op het gebied van de handel met binaire opties aan de hand van uitgebried leermaterial voor geode EZTrader ervaringen. Daarbij horen trainingscursussen, een glossar, eBooks en een kalender over financiën. Uiteraad is EZTrader CySEC geregluleerd, en dus een betrouwbare broker.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder EZTrader

Terwijl andere broker naast de klassieke binaire opties (Put/Call, High/Low, Up/Down, Cash or nothing) een veeltal aan verschillende handelsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld Touch Opties en Range aanbieden, beperkt zich EZTrader op de klassieke binaire opties. Dat kan voglens EZTrader meningen voor ervaren trader te weinig zijn, maar voor nieuwelingen is dat juist goed, omdat zij niet met een overdaad an informatie worden geconfornteerd. De klassieke binaire opties worden bij EZTrader met looptijden van 15, 30, 45 en 60 minuten, maar ook met looptijden van meerderde uren en dagen aangeboden.

De 60 seconden trades vallen onder de zo genoemde Turbo-Handel (ook bekent als Short Term). Hier zijn looptijden van 60, 90 en 120 seconden mogelijk. Met de Sell-optie kunnen trader voor afloop van een trade een optie aan EZTrader terug verkopen. Dat is volgens EZTrader ervaringen nuttig, als het waarschijnlijk lijkt, dat de optie niet in een sucess zal einden. EZTrader maakt dan automatisch een aanbood voor welke prijs de broker de optie weer zal kopen. Het minimum bedrag per trade ligt bij alle handelsmogelijkheden bij 25 Euro.

Voglens EZTrader meningen worden de binaire opties in vier verschillende groepen van assets onderverdeeld. Dat zijn valutaparen, aandelen, indices en grondstoffen. De gemiddelde aantal aan basiswaarden ligt in de branche bij rond 60 basiswaarden. Het aanbood van EZTrader omvat 10 valutaparen. Verder bestaat er ook de Kyptovaluta BitCoin, wat EZTrader aanvullend als zelfstandige waarde aanbiedt.

Het aantal aan aandelen zijn 61 stuk en deze zijn onderverdeeld in Europese aandelen (bijvoorbeeld BMW en Generali), Asiatische aandelen (bijvoorbeeld Tata Motors, Fujifilm en Sony) en Americanische aandelen (bijvoorbeeld AT&T, Netflix en Disney). Terwijl de keuze aan grondstoffen tot 4 stuk is beperkt (goud, zilver, koper en olie), kunt u bij indices tussen 21 stuk kiezen. (Bijvoorbeeld DAX, Dow Jones, Sensex, Taiex) In totaal komt dat neer op 97 basiswaarden, maar volgens EZTrader ervaringen is het opvallend, dat het meestal om basiswaarden op het gebied van aandelen gaat.

Sommige exotische valutaparen en verdere grondstoffen zoals bijvoorbeeld zuiker en weit zouden goed zijn, maar het is voglens EZTrader meningen ook nuttig zich op weinig basiswaarden te concentreren, om de overzicht te kunnen houden. Op de andere kant kan het ook een voordeel zijn uit een grootst mogelijke keuze aan basiswaarden zijn favouriten te kunnen kiezen.

Het online-platform

eztrader website
Het online-platform laat zien, dat de broker al lang ervaring heeft met het handel met binaire opties. In het tegendeel tot andere broker van binaire opties heeft EZTrader een eigen ontwikkeld platform.

Het grote voordeel is volgens EZTrader ervaringen, dat de broker op die manier sneller op wensen van klanten kan reageren. Zoals in meerderde EZTrader reviews is te lezen, heeft de meerheid aan trader goede EZTrader meningen over het online-platform.

Het layout is bewust minimaal gehouden, zodat ook nieuwelingen zometeen de overzicht kunnen houden. Wat verder positief opvalt, zijn de berichten over de markt, het support en de educatie en getalloze features, welke op het platform geïntegreerd werden.

Loffelijk bij EZTrader zijn de aanvullende onderdelen zoals het FAQ, de persberichten van Reuters en het uitgebrede Trader-Guide. De functie “Trader Insight” maakt het mogelijk om een snelle indruk van de gemiddelde handelsactiviteiten van andere trader te kunnen krijgen. EZTrader meningen zijn, dat dit heel nuttig kan zijn, ook als uiteraard niet maar op die manier gehandeld zou moeten worden.

Bonussen en oefenaccount

Voor nieuwe klanten biedt EZTrader een aantrekkelijk bonusprogramma aan. Tot 2.000 Euro welkombonus wordt door EZTrader aangeboden. Wie 1.250 Euro, Britische Pond of US-Dollar stort, ontvant 650,00 bonus in de desbetreffende valuta. EZTrader ervaringen laten zien, dat het voor hogere stortingsbedragen ook meer geld geeft, namelijk tot 2.000 Euro. Er bestaan ook altijd bijzondere acties, waar een bonus via E-mail aan bestaande klanten wordt aangeboden.

De condities voor een bonus zijn gelukkig altijd dezelfde en dus al bekend. Maar om het geld te laten uitbetalen, moet het bonus tenminste 25 keer omgezet worden. EZTrader explained dat deze grens bij andere broker vaak veel hoger is. Om het bonus te kunnen ontvangen moet het 25 keer omgezet worden in een tijdsperiode van 90 dagen. Het bonus vervalt, als binnen deze 90 dagen het doel niet werd bereikt, het bonusbedrag 25 keer om te zetten.

Als het gaat om binaire opties, is het altijd belangrijk te weten hoe de trades moeten worden gemaakt en wanneer een bepaalde strategie moet worden gebruikt. Een goede trader moet altijd het risico en de votalitiet van de markt begrijpen. Bent uw een nieuweling op het gebied van binaire opties, is het een goede start om met het EZTrader demo account te beginnen. Het oefenaccount is een soort van simulatie van het online-platform met echte geld. Gerbuikt u het oefenaccount, kunt u opties handelen, bepaalde tools uitproberen en al een keuze van sommige assets maken, zonder het risico te hebben geld te verliezen. EZTrader ervaringen laten zien, dat u zelfs bij het gebruik van het oefenaccount voor vragen altijd bij de klantenservice terecht kunt komen.

Opening van de rekening

Volgens EZTrader ervaringen en meningen zijn er maar weinig gegevens aan te geven, om een echte rekening te openen. Deze worden in een overzichtelijk online formulier opgegeven, wat zometeen naar EZTrader wordt gestuurd. Daarna neemt het klantenservice van EZTrader contact met u op. De insteek in de handel met binaire opties kan met een minimum stortingsbedrag van 200 Euro mogelijk gemaakt worden. Het minimum bedrag per trade ligt bij 25 Euro. Er bestaan meerderde mogelijkheiden om een storting te maken. Naast een kredietkaart en een overschrijving per bankgiro is het ook mogelijk gebruik te maken van de meest gangbare e-wallet service zoals Skrill Moneybookers en Neteller. Verder kunnen overschrijvingen in realtime via Giropay gemaakt worden en anonieme stortingen aan de hand van Paysafe zijn ook mogelijk.

Er bestaan geen verschillende types van rekening, zodat trader onafhankelijk van de hoogte van het ingezet kapitaal het compleet aanbood aan functies kunnen gebruiken en ook dezelfde begeleiding door de klantenservice hebben.

Klantenservice

EZTrader meningen zijn, dat er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het support bestaan. Als de meest belangrijkste optie voor ondersteuning is het Live-Chat, welke 24 uur per dag bereikbaar is. Verder hebben trader de mogelijkheid om met de medewerkers van de klantenservice telefonisch contact op te nemen. Dat kan in verschillende talen zoals bijvoorbeeld duits en engels. Bovendien kunt u uiteraard ook een E-Mail schrijven. Volgens EZTrader ervaringen worden vragen vrij snel beantwoordt.

Op werkdagen is de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar en er bestaat ook een functie, dat u voor speciale vragen ook terug gebeld wordt. Bovendien behoort bij de klantenservice ook de mogelijkheid om kennis op het gebied van binaire opties op te bouwen. Daarbij hoort bijvoorbeeld een Glossar en een educatieportaal, waar uw de essentiele vraagstukken van het handel met binaire opties kunt leren.

Ons oordeel

binaire opties maken geld
EZTrader ervaringen en meningen hebben het over uitgebreide tutorials, een competente supportteam en een “Call-Back-Service”, welke de insteek in de handel met binaire opties vooral voor nieuwelingen op het gebied gemakkelijk maken. Verder is er een grote welkombonus beschikbaar, welke afhankelijk van de hoogte van het eerste stortingsbedrag en het omgezet vermogen binnen 90 dagen tot 100 percent kan zijn. Over het algemeen gaat het bij EZTrader om een sympathieke en ervaren broker, ook als deze maar beperkte functies heeft, wat op de andere kant de overzichtelijkheid voor nieuwelingen ten goede komt.

Wie vooral met Call- en Put-opties gaat handelen en de betalingsmodaliteiten begroet, is bij EZTrader zeker op de goede adres.

EZTrader ervaringen laten zien, dat EZTrader niet voor niks een van de meest innovatievste broker op de markt is en is daarom vooral geschikt voor nieuwelingen op het gebied van binaire opties.

Volgens EZTrader meningen zijn trader tevreden met het aanbood, de Algemene Verkoopsvoorwaarden en het klantenservice in meerderde talen. Maar als EZTrader ervaringen in de toekomst nog positiever zullen zijn, dan moet de broker het online-platform en hun aanbood aan handelsmogelijkheden uitbreden en verdere tools introduceren. Desondanks spreken automatische en snelle uitbetalingen, handelssignalen, 60 seconden trades, gratis schoolingen en bijvoorbeeld het mobiele trading met iOS en Android voor zich zelf. Kortom: Vooral nieuwelingen kunnen EZTrader ervaringen gemaakelijk opmaken en komen ook bij vragen rond de handel met binaire opties altijd bij EZTrader terecht.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: EZTrader is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van EZTrader in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
EZTrader
Author Rating
5