IQOption ervaringen – Broker test en bonus

ervaringen IQOption

⇒ IQOption ⇐

Voordelen van IQOption:

Maximale opbrengst: 92%
Minimumbedrag: 1€
Account Opening van: 10€

Rating 4,0/5

 

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Handelsvormen: Call/Put, Turbo
  • Regeling: CySec
  • Bescherming verlies: 60%

Naar Broker

De broker IQOption heeft zijn bedrijfszetel in London, maar werkt vanuit het Cyprus. Daar wordt IQOption ook van de cypriotische fiscus, namelijk het CySEC gereguleerd. Mensen hebben goede IQOption ervaringen op grond van innovatieve ideeën gemaakt. Bij de innovatieve ideeën horen het IQOption demoaccount of een eigen online-platform, waarmee de broker aandacht heeft gekregen. IQOption is een relatief jonge broker voor binaire opties welke met het compleet kostenloze IQOption demoaccount zoiets als een van de eerste broker heeft angeboden. De broker blijft op de tanden van de tijd en biedt ook mobiele Apps en trading-competities aan.

Handelsmogelijkheden op IQOption

IQOption biedt hun klanten de mogelijkheid om met 78 verschillende basiswaarden handel met binaire opties te bedrijven. De basiswaarden kunnen in vier verschillende categorieën worden onderdeeld. Daarbij gaat het om metallen, handel met deviezen, indices en aandelen. Terwijl de grondstof goud met een basiswaarde en de indices maar met zes basiswaarden zijn gepresenteerd, hebben de deviezen met 22 valutaparen en de aandelen met 49 basiswaarden meer ruimte voor keuze. Bij de aandelen horen de meest gangbare assets zoals bijvoorbeeld Google, Microsoft, Yahoo!, E.ON en Daimler.

IQOption richt zich vooral op beginners een privé investeerders, wat onder meer duidelijk wordt door de lage minimum stortingsbedrag van maar 10 Euro en een minimum bedrag van maar 1 Euro per trade.

Volgens IQOption ervaringen kunnen opbrengsten van 92 perccent van het ingezet vermogen kunnen verwacht worden. Gaat de inschatting eens mis, zo kunnen met de reale rekening 45 percent en met het VIP-rekening tot 60 percent terug kunnen worden betaald.

Het online-platform

IQoption website
Met betrekking tot de online-platform heeft IQOption voor een eigen ontwikkeling gekozen, welke de trader bij de handel met binaire opties gaat ondersteunen. De platform is beschikbaar als web-gebaseerde versie of als een mobiele App. Ook voor nieuwelingen is de online-platform van de IQOption login tot de bediening heel gebruiksvriendelijk. De mobiele Apps kunnen zowel met Andriod en iOS systemen gebruikt worden. Daarmee kunnen trader niet maar gemakkelijk van verschillende computer op de online-platform terecht komen, maar ook onderweg handel met binaire opties bedrijven en de activiteiten van hun rekening in de gaten houden.

In principe gaat het traden met de IQOptions platform geen problemen opleveren. Het online-platform is heel overzichtelijk en goed gestructureerd en kan ook naar de wensen van de klanten worden aangepast. Naast de assets worden ook altijd charts getoond, welke de eigen strategieën zal steunen. Bovendien kan ook gebruik van verschillende evaluaties gemaakt worden, welke een hoge opbrengst waarschijnlijker maken. Maar alle deze hulpmogelijkheden kunnen maar goed worden gebruikt als er al een beetje ervaring met de handel van binaire opties bestaat.

Bonussen en oefenaccount

De broker IQOption maakt de uitbetaling van de bonussen afahankelijk van de keuze van het type rekening. Het hangt dus ervan af, of u een normale real-rekening of een VIP-rekening opent. Afhankelijk van het type rekening, ontvangen de trader bonus uitbetalingen van verschillende hoogte. Bij real-rekeningen kunnen stortingen met een bonus van tot 80 percent worden beloont, terwijl bij de VIP-rekening zelfs bonussen van tot 100 percent op iedere storting mogelijk zijn. Bij een storting van 100 Euro wordt een bonus van 20 percent uitbetaald, bij een storting van 250 Euro een bonus van 40 percent, bij een storting van 500 Euro een bonus van 50 percent, bij een storting van 1500 Euro een bonus van 80 percent, bij een storting van 2000 Euro een bonus van 90 percent en bij een storting van 5000 Euro een bonus van 100 percent.

Verder worden er ook vaak competities aangeboden, bij welke de deelnemers een hoge prijsgeld kunnen winnen. Daarbij treden meerdere trader tegen elkaar aan. Bij de Binary Grand Prix 1-Wettbewerb worden in totaal 50.000 GBP onder de eerste negen rangen verdeeld. Daarbij ontvangt de winner een prijsgeld van 16.000 GBP en rang negen nog steeds een bonus van 1250 GBP. Dat soort competities worden sinds de hype met betrekking tot het social trading bijzonder graag aangeboden. Hier kunnen trader zich dus aan elkaar meten en worden gemotiveerd om de goede keuzes te maken. Een niewue soort van belooningssysteem, wat bovendien een plezier is.

Naast de bekende functies van het online-platform biedt de broker een verder voordeel, van welke u in ieder geval moet gebruik maken. IQOption ervaring kan Mobile Trading met IQOptionnamelijk ook door een gratis demoaccount worden opgebouwd, welke in het hele omvang en op iedere tijdstip kan worden gebruikt. Maak gebruik van het oefenaccount, om bijvoorbeeld nieuwe strategieën uit te proberen of het traden opzich stapsgewijze te leren. Zie het als een soort van verzekering aan, zodat het risico op verliez wordt geminimeerd en daarbij helpt de opbrengst zo optimaal als mogelijk vorm te geven. Het IQOption demoaccount biedt een vrij brede omvang aan functies. Zo biedt uw de broker 13 verschillende assets aan om te oefenen. Verder wordt er ook een IQOption tutorial gegeven, welke de handel en de omgang met het oefenaccount en de online-platform zal verklaren. Verder is aan te merken, dat de klantenservice ook betrekking tot de oefenaccount heeft en altijd kan worden gecontacteerd.

Uw moet bedenken, dat het aanbieden van een gratis oefenaccount tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Er bestaan wel enkele broker die zoiets aanbieden, maar ook sommige die dat niet voor nodig houden. Vandaar, gebruik het oefenaccount, want het loont zich. Uw kunt er maar van profiteren, omdat eerste stappen van het handel met binaire opties gemakkelijk kunnen worden geleerd en eerste strategieën kunnen worden getoetst.

Opening van de rekening bij IQOption

Een opening van een rekening bij IQOption is heel snel gedaan. Daarvoor moet uw maar meerderjarig zijn, omdat volgens het Europese wet kinderen en jongeren beschermt moeten worden voor de krediethandel en het kansspel.

Voor alle volwassenen bedoelt het IQOption sign in maar de juiste naam aan te geven, een mail-adres aan te geven, voor een wachtwoord te kiezen, tussen een demoaccount of een reale rekening te kiezen, de Algemene Verkoopvoorwaarden te accepteren en uiteindelijk op rekening openen te klikken. Uw ontvangt een E-mail waar uw de gegevens nog een keer moet bevestigen.

Stortingen en uitbetalingen kunnen via de in de handel gebruikelijke wegen gebeuren. Daarbij horen betalingen met kredietkaarten zoals bijvoorbeeld VISA Deposito's met makelaarsen Mastercard, maar ook het gebruik van de meest bekende eWallet-services. Daarbij horen Skrill, Neteller, CASH and POLIplayments. Uiteraad kan ook voor de klassieke weg worden gekozen, namelijk de overschrijving per bankgiro. Voordat men voor een van mogelijkheden gaat kiezen, wees dat de methode voor het storten dan ook dezelfde voor de uitbetaling zal zijn.

Welke consequenties dat kan hebben, vindt men op de websites van de aanbieder. Overschrijvingen per bankgiro duren over het algemeen enkele dagen. Zowel bij de stortingen als de uitbetalingen moet een transferbedrag tenminste 10 Euro zijn. De IQOption ervaringen laat zien, dat bij de broker geen kosten voor het transfer ontstaan. Uitgenomen zijn hier overschrijvingen per bankgiro. Hier gaat de broker servicekosten van 50 Euro houden. Het is dus raadzaam via een kredietkaart de stortingen en uitbetalingen te regelen. Dat gaat niet maar heel snel, maar is in dit geval ook goedkoper voor de trader.

Klantenservice

De broker is net zoals andere broker ook op verschillende wegen te bereiken. IQOption ervaringen laten zien, dat de broker zowel via E-Mail, Live-Chat en via telefoon bereikbaar is. Verder bestaat ook een postadres en een faxnummer. Het kan ook gebeuren dat op gegeven moment alle servicemedewerkers in een gesprek zijn, zodat er een digitaal ticket moet worden gehaald. Dat betekent, dat de klantenservice van de broker terugbelt en de aanvraag gaat afhandelen, als er weer een servicemedewerker beschikbaar is. Dat kan de user in eerste instantie met wat onzekerheid gevoeld alleen laten, omdat men niet weet, waneer een vraag zal worden beantwordt. De response tijd werd niet getest, maar IQOption ervaringen hebben laten zien, dat men niet wordt vergeten en de vragen in ieder geval worden beantwordt.

Ons oordeel

Het online-platform van IQOption is heel duidelijk gestructureerd, is inhoudelijk goed te begrijpen, de handel is grafisch goed omgezet en heeft veel aanvullende tools voor de vertooning van de charts. In totaal een overtuigend en professioneel aanbood.

Voor nieuwelingen biedt IQOption ook een goede mogelijk de handel met binaire opties in een professioneel ontworpen omgevingen te leren, zodat de IQOption ervaring is, dat men zich bij deze broker in ieder geval thuis voelt. Dat is niet maar vanwege de aanschouwelijke IQOption tutorial gadgets en het gratis demoaccount voorafgaand aan de aanmelding, maar ook door de kleine minimum stortingsbedragen van maar 10 Euro.

De broker biedt twee types van rekening en het oefenaccount, welke ook zonder live-regrestratie functioneert. Ook als hier maar 13 Assets kunnen worden gehandeld, dat is wel genoeg voor de demonstratie. Bovendien bestaan er geen getalloze handelsopties, welke voor een nieuweling te ingewikkeld zouden kunnen zijn. Ervaren trader vinden bij IQ Option een aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk online-platform met een goede grafiek, een modern ontwerp, aantrekkelijke basiswaarden en professionele features.

In totaal is IQOption een aan te raden online broker voor binaire opties, welke voor de gehele aantal punten sommige webinhouden nog op andere talen moet aanbieden en het klantenservice hier en daar zou moeten verbeteren.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: IQOption is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van IQOption in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
IQOption
Author Rating
5