Optie24 ervaringen – Broker test en bonus

binaire Optie Broker Optie24

⇒ Optie24 ⇐

Voordelen van Optie24:

Bijzonderheid: 100% Bonus
Minimumbedrag: 5€
Account Opening van: 50€
 

Rating 5,0/5

 

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Belang: Mrktleider in Nederland
  • Regeling: AFM
  • Uitbetalingen: binnen 24 uur

Naar Broker

Een van de grootste en invloedrijkste brokers is Optie24. Naast de Optie24 website bestaat er ook een Optie24 app, waarmee je kunt werken. Maar daarop gaan we nog later in. Optie24 is niet voor niks een heel populaire broker. De aanbiedingen zijn heel voordelig en dat spiegelt zich ook weer in de Optie24 meningen van z´n klanten. We hebben er al veel over opgezocht en het is bijna niet meer te bestrijden dat we het hier te maken hebben met een goede binaire opties broker. Dat Optie24 betrouwbaar is ligt voor de hand.

De broker biedt allerlei soorten aandelen en waarden waarmee gehandeld kan worden. Je krijgt er alles wat noormaal is op de aandelenmarkt. Ook een bonuscode: Optie24 is blijkbaar een broker, die heel goed zorgt voor de klant. Een echte binaire opties expert zoals deze vind je niet zo heel erg vaak op het gebied van de virtuele handel.

Handelsvormen van de aanbieder Optie24

Zoals we het al hebben aangeduid, zijn er veel handelsvormen bij Optie24 verkrijgbaar. Natuurlijk zijn assets of aandelen van de meest bekende bedrijven of handelaars vekrijgbaar. Daarenboven handelt u met grondstoffen zoals goud. Dit is misschien een van de „eerlijkste“ vormen van de handel, want je bent dan niet direct afhankelijk van een groot bedrijf. Verder kun je „eigenaar“ van indices worden. Deze soort aandelen zijn ook heel vaak te vinden bij brokers en worden steeds populairder.

Na onze Optie24 ervaringen is de handel met indices ook heel profitabel en spannend.

Uiteindelijk bestaat er dan nog de mogelijkheid, om op de ontwikkeling van valutas te gokken. Dit is met betrekking op de globale handel bijzonder spannend. Je bekijkt de politiek en de ontwikkelingen binnen verschillende landen en continenten. Als er bijvoorbeeld iets mis gaat met een Europees land, dann kun je erop gokken, dat de Euro daalt. Dit is dus heel nauw gebonden aan actuele gebeuertenissen in de wereld om ons heen.

Wat de manier van inleggen betrefft, heb je bij de Optie24 broker vooral de mogelijkheid, om Put- en Call Deals te maken. Dit betekent slechts, dat je altijd een persoonlijke tipp geeft, hoe een bepaalde koers zich gaat ontwikkelen. Je koopt dus niks aan, maar gebruikt je eigen expertise om de toekomstige ontwikkeling van de koers van bijvoorbeeld een aandeel te voorspellen. Trouwens zijn er in totaal meer dan 100 Assets bij Optie24 verkrijgbaar. Dat is een flink aantal.

Het platform van Optie24

optie24
Als je de Nederlandse website van Optie24 gaat opzoeken, is dit zeker indrukwekkend. Want er is zeker een hoog maat aan overzichtelijkheid. Je kunt goed navigeren en alle dingen staan lekker op hun plek. Er is geen hint voor fouten of lelijke advertenties. De hele verschijning van de Optie24 website is mooi en netjes.

De enkele stappen van eerste aanmelding tot handelen worden bovendien heel goed gepresenteerd. Je ziet een Logo van „AFM“ boven – dat betekent, dat Optie24 geregistreerd is bij de Autoriteit Financiële markten. Het is een heel goed teken, als een broker geregistreerd is bij zo´n Autoriteit, want de betrouwbaarheid wordt op die manier signifikant verhoogt.

Wat ook leuk is, is de overzicht van koersontwikkelingen op de startpagina. Je hebt inmiddels het gevoel, op de Wall Street te zijn. Daarnaast zijn je persoonlijke keuzes opgelijst: ten eerste ga je de handelstermijn bepalen. Alle termijnen zijn kort of lang.
Vervolgens kies je een looptijd binnen die je een koers wilt voorspellen. Stel eens dat je wilt beleggen in de Euro en je zegt dat de beursstand over een uur hoger zal zijn. In dit geval kies je een termijn van een uur. Je hebt de mogelijkheid, om een termijn van 30 minuten of van 60 minuten te kiezen. Het ligt aan jou, hoe lang de klok voor je geld gaat. Daarna kies je een beurs: Indices, Aandelen, Valuta of grondstoffen. Staat de DAX over 60 minuten hoger of lager? Je gaat het helemaal zelf bepalen.

Aan de ondere kant van de website van de binaire optie broker Optie24 staan nog eens alle functies ter beschikking, die je nodig hebt. Alles over handelen natuurlijk, beleid & voorwaarden (en dus rechtelijke zaken en regels) en ook een mooie overzicht van acties en boni.

Een additioneel feature van het platform, wat we heel goed vinden, is da trading competitie. Er worden namelijk de beste traders van de huidige maand genoemd. Je kunt er extra prijzen winnen van 100 Euro tot 1000. Dit is na onze mening een leuke zaak voor de klanten, die er daardoor nog extra gemotiveerd worden.

Bonusaanbiedingen en opening van een rekening

Je kunt bij Optie24 natuurlijk gratis een account openen en geld storten. De minimale storting bedraagt alleen maar 50 Euro. En dat is dan ook de minimale accountgrootte. Daarna ontvang je een 100% Bonus, wat betekent dat je geld wordt verdubbeld. Je kunt op allerlei en op al de gewone manieren je geld storten. Ideal, Moneybookers, Neteller, Paypal, Credit Card: kies zelf je zekere methode, waarmee je ook al goede ervaringen hebt gemaakt. De beschikbare Valutas bij de storting (en niet bij het handelen, want daar is veel meer beschikbaar) zijn Euro en Dollar.

Stel eens dat je je geld hebt ingelegd en je bonus hebt ontvangen. Je kunt dan beginnen met handelen. Het minimale tradingbedrag is alleen maar 5 Euro. Dit is heel weinig en hebt dus de mogelijkheid, om jezelf een beetje te testen. Daarenboven is deze broker trouwens ook op meerdere manieren heel snel. trader met optie24Je ontvangt je uitbetalingen binnen 24 uur. Dat hoort niet bij de gouden standaard bij andere brokers. Het duurt zelfs bij gerenomeerde aanbiederes als Paypal langer dan hier, voordat je je geld in je handen kunt houden.

Als je nog niet durft om echt te traden, dan kun je ook beginnen met een zo genaamde demo rekening. Dat is een rekening, waarin je niet met echte geld werkt. Je kunt daar echt proberen en de markt (inclusief de ontwikkelingen daarvan) observeren.

Om nu een rekening te openen, wordt er niet veel informatie van jou gevraagd. Je geeft je gewone gegevens aan, die je anders ook bij online accounts aangeeft. Je zal zelf opmerken, dat het lekker makkelijk zal gaan. Als er iets niet goed zou werken, waarvan we niet uitgaan, bestaat er maar nog de mogelijkheid om de support te contacteren.

Support en ondersteuning

Wat Optie24 ook zo populair maakt is hun klantensupport. Er wordt goed voor de mensen gezoorgd. Er is aan de ene kant een grote sectie FAQ op de website beschikbaar. Hier worden een aantal vragen beantwoord. Als je desondanks nog vragen open hebt, dan kun je gewoon de support contacteren. Er zijn niet weinig opties om dit te doen. Optie24 heet blijkbaar niet alleen zo, omdat je er de hele dag en nacht kunt traden. Je kunt er ook rond de klok advies krijgen. Of het nou via de chat, via video telefoon of gewoon telefoon gebeurt, maakt niet uit. En natuurlijk is er de mogelijkheid, om via de mail contact op te nemen. Je zul geen grote barrieres meer tegenover staan, om zo snel mogelijk met handelen te beginnen.

Conclusie

We konden al veel tijd investeren, om een oordeel over Optie24 te vormen. Na onze mening hebben we het hier te maken met een betrouwbare en serieuze brooker: een echt voorbeeld in de wereld van binaire optie brokers. Als zeker wilt gaan, dat je niet voor niks investeert, dan kies voor Optie24. Het is meer dan een alternatief. Je kunt gewoon zeggen, dat deze gereguleerde broker het plezier terug brengt in de handel met aandelen. Het ging nooit makkelijker, om te leren, te investeren en te beginnen. Het is vooral ook de grote transparentie, waarom de klanten van deze binaire opties broker houden. Je hoeft bijna geen andere brokers meer te testen, want hier komt een van de leidende bedrijven op het gebied.

Wij zijn trouwens niet de enigen, die van deze mening zijn. Als je gewoon de reviews op de website bekijkt, kun je snel opmerken wat er aan de hand is. Het feedback is alleen maar positief: commentaren van de klanten laten erop sluiten dat er echt een premium aanbieder aan het werk is. De beoordelaars geven telkens allemaal 4 of 5 sterretjes.

Als je dus een betrouwbare broker zoekt, die je al de stappen leert, die je nodig hebt om succesvol te zijn, dan kies voor Optie24! Beleggers die in het begin onzeker zijn en willen oefenen met een demo rekening of met heel kleine bedragen, voor die is de broker best geschikt. In principe doe je helemaal niks verkeerd, als je nou gaat aanmelden bij Optie24. We hebben het zelf getest en kunnen tot nu toe geen negatieve eigenschappen herkennen. Als deze indruk zich nog gaat veranderen, dan ervaar je het hier. Want het is natuurlijk ook belangrijk, dat je duurzaam en op lange termijn met een bepaalde binaire optie broker samen kunt werken.

Onder alle brokers, die we hebben vergeleken, is Optie24 zonder twijfel een van de voorrijder. Dat ligt niet alleen daaraan, dat het Rotterdamse bedrijf al sinds 2008 bestaat en veel ervaring heeft, maar ook zeker ook daaraan dat ze fair en begrijpelijk werken.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: Optie24 is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

Nog een plaatje van de makelaar – site

Summary
Review Date
Reviewed Item
Optie24
Author Rating
5