OptionBit ervaringen – Broker test en bonus

Logo de makelaar OptionBit

⇒ OptionBit ⇐

Voordelen van OptionBit:

Opbrengst: 81%
Minimumbedrag: 10€
Account Opening van: 200€
 

Rating 4,0/5

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Bijzonderheid: automatische handel met Algobit
  • VIP-programma: actuele marktberichten
  • Bonussen: van 50%

Naar Broker

Er bestaat een tool met de naam Algobit, wat van de makelaar OptionBit werd ontwikkeld. Het tool maakt de automatische handel van binaire opties mogelijk. Het analyse-tool is in eerste instatie voor trader, die al lang met verschillende basiswaarden, trends en strategieën handel met binaire opties bedrijven. Met de applicatie kunt u voorzakijk de violiteiten markten naar trends laten analyseren, zodat automatische transacties worden uitgevoerd. Dat werkt ook als het handelsplatform niet is geopend. Met Algobit heeft OptionBit een eigen algoritme ontwikkeld, die trends erkent en een trader met hoge waarschijnlijkheid kan signaliseren, wanneer een investeerder het best kan beginnen met handelen.

Het online-platform loopt soepel en een gemakkelijk, automatische is mogelijk. Om OptionBit ervaringen op te maken, is het gratis oefenaccount goed geschikt. Verder bestaat er een groot keuze uit methodes om geld te storten. De klantenservice is heel competent en via verschillende wegen zoals de Live-Chat, E-Mail en telefoon te bereiken. De broker heeft zijn bedrijfszetel op Cyprus, hoort bij Noxox Investments en wordt door de Securties and Exchange Commissoin (CySEC) gereguleerd en dus automatisch geregristreerd, zodat u met een betrouwbaare broker te maken heeft.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder OptionBit

Het sortiment aan handelbare basiswaarden is in het vergelijk met sommige andere broker niet heel breed, maar voor het gewoone trader is het meer dan genoeg. Naast vier grondstoffen en metallen, bestaan er 13 valutaparen, 13 internationale indexen en ongeveer drie duizend enkele aandelen.
Positieve OptionBit ervaringen worden er door de verdere functies gemaakt. Zo kunnen trader met de functie Close Now trades voor het eind van de verlopen tijd worden sluiten. Dat is meestal heel hulpzaam, om hoge verliezen te voorkomen. Met de functie “Roll over” kan de looptijd van opties verlengt worden. Ook door deze functie kan een trader verliezen voorkomen.

Bij de keuze van de handelsmogelijkheden biedt OptionBit de klassieke varianten aan. Naast de handel met gewoone digitale opties, bestaan er nog de “Turbo”- en “Range”-functie. In de categorie digitale opties zijn de klassieke opties te vinden, waar een trader op stijgende of dalende koersen gaat speculeren. One-Touch-opties worden inmiddels bijna van alle broker voor binaire opties aangeboden. Daarbij kunnen trader erop speculeren, of een basiswaarde zich binnen een bepaalde tijdstip tussen een bepaalde over- en ondergrens bevindt.

Met betrekking tot de maximale opbrengsten beweegt zich de broker in het gemiddelde. Bij gewoone opties is de maximale opbrengst 81 percent. In het High-Yield bereik bedragt de opbrengst tot 181 percent, zodat OptionBit zich hier niet met de leiders op de markt kan vergelijken. Niet weinig broker bieden bij High-Yield waarden van 500 of zelfs 600 percent aan. Volgens OptionBit ervaringen is het jammer, dat OptionBit geen verzekering van verliez aanbiedt. Eventuele verliezen kan maar door de Close-optie worden voorkomen.

Het online platform

Broker OptionBit
OptionBit ervaringen laten zien, dat het overzichtelijk handelsplatform bij OptionBit een groot pluspunt is. Trader kunnen via het menu gewoon voor een asset kiezen. Naast de standard view is er ook nog een vertooning van de charts mogelijk. Verder is OptionBit een broker voor binaire opties, wie de mobiele handel op Smartphones en iPhones mogelijk maakt. De mobiele applicaties bieden een hoge kwaliteit en maken de handel met alle variantes van de handel mogelijk. Verder maken de Apps een gebruiksvriendelijke handhaving van de rekening mogelijk.

Bovendien laten zich zowel charts en real-time koersen verbeelden. Aan de hand van stortingen via credietkaart of overschrijving per bankgiro, kunt u een storting ook middels de App maken. Op die manier heeft men volgens OptionBit meningen onbeperkt toegang tot valuta’s, grondstoffen en andere markten. Ook een grote keuze aan Account-Management-tools bestaat er. Bovendien is het systeem van berichtgeving geavanceerd en een doorgaand support laat u met vragen niet alleen.

Bonussen en oefenaccount

Het OptionBit minimum deposit ligt bij de opening van de rekening bij 200 Euro. Het minimum bedrag per trade ligt bij 10 Euro. Per trade kan er een inzet van 4000 Euro gemaakt worden. Nieuwe klanten kunnen een heel aantrekkelijk OptionBit bonus ontvangen, maar er bestaat ook een bonus van 30 percent op de eerste storting van 200 Euro. Worden er 1000 Euro gestort, is het maximale, percentueel bedrag van 50 percent van de storting mogelijk.

In principe bestaan er twee fases wat de bonus betreft. Voor een eerste storting tussen de 200 en 999 Euro ontvangt een trader een bonus van 40 percent. Bij een storting van 300 Euro krijgt een trader vier risicovrijfe trades. Wie 1000 Euro of meer stort op het geopend rekening, ontvangt een bonus van 100 percent en zelfs 10 risicovrije trades. Naast een bonus voor nieuwe klanten, profiteren bestaande klanten van OptionBit altijd weer van verschillende bonus acties en kunnen ook aan het huiseigen VIP-programma deelnemen.

VIP trader van OptionBit hebben ook nog bijzondere voordelen, welke bij de dagelijkse handel altijd nuttig kunnen zijn. Wat vooral voor trader met veel OptionBit ervaringen nuttig is, is het gratis toegang tot actuele marktberichten, snellere uitbetalingen en een gratis, persoonlijk training met marktexperten.

In het tegendeel tot veel ander broker van binaire opties, kunnen OptionBit ervaringen met een echt oefenaccount worden gemaakt. Echt bedoelt in dit context, dat er voor het gebruik van het oefenaccount geen rekening voor het traden met echt geld moet worden geopend. Een verdere voordeel volgens OptionBit meningen is het, dat het oefenaccount onbeperkt kan worden gebruikt. Op die manier is het mogelijk om ook op een latere tijdstip nog strategieën uit te gaan proberen. Een klein nadeel is, dat bij het oefenaccount maar “500 Euro” ter beschikking staan, om virtueel handel te gaan bedrijven. Daarom moet het altijd met overleg worden ingezet.

Opening van de rekening

Voglens OptionBit ervaringen is de opening van de rekening snel gedaan. In weinig stappen kan een rekening geopend worden. Bij het OptionBit login moeten de persoonlijke gegevens aangegeven worden. In een verdere stap moet een eerste storting gemaakt worden. Het minimum stortingsbedrag ligt bij 200 Euro. Er moeten tenminste 10 Euro per trade worden ingezet.

Naast een storting via credietkaart kan ook een overschrijving per bankgiro gemaakt worden. Daranaast kan ook van enkele e-wallet services gebruik worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld Giropay, Neteller, Paysafecard of Skrill. Verder moet u voor een bepaalde vlauta kiezen. Het stortingslimiet ligt bij 5000 Euro. De stortingen zijn helemaal gratis en een uitbetaling per maand is ook kostenloos. Een verdere uitbetaling kost 10 Euro. Voglens OptionBit meningen worden stortingen via credietkaart zometeen op de rekening van de broker bijgeschreven.

Bij de uitbetaling op de credietkaart bedrag de duur van de transactie drie tot vijf dagen. Hetzelfde geldt voor een storting per bankgiro. Uitbetalingen per bankgiro kunnen tot zeven werkdagen duren. Een voordeel van Skrill is, dat net zoals bij credietkaarten het overgemaakt geld zoemteeen op de rekening van de broker wordt bijgeschreven. Bij de uitbetaling volgt pas een controle, zodat een transacite tussen de drie en zes dagen kan duren. Voglens OptionBit ervaringen duurt een storting per Western Union enkele dagen. De Storting via Paysafecard is vaak sneller.

Klantenservice

Klanten profiteren bij OptionBit van een uitegebreide klantenservice. Deze is middels verschillende wegen bereikbaar. Zo kunt u de klantenservice via Live-Chat, telefoon of E-Mail bereiken. Het telefonsich support is vanuit Frankfort aan de Main geregeld. Voglens OptionBit ervaringen is de klantenservice het gemakkelijkst via de Live-Chat bereikbaar. Hier is er altijd een competent medewerker beschikbaar. Uiteraard komt u ook altijd met vragen via E-Mail terecht. Hierbij overtuigt de klantenservice door een snelle beantwoording van vragen. Dat duurt bij OptionBit meestal maar enkele uren.

Verder is de educatiesectie van OptoinBit heel uitgebreid, zodat u naast tutorials ook videos kunt vinden, die u een goede insteek in de handel met binaire opties geven. Het opleidingsprogramma bestaat uit vijf sessies. Deze vinden plaats tussen de handelaar en de marktanalyses van zijn rekening. Tijdens de sessies komen onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld algemene introductie in de financiele markten, technische analyses, fundamentele analyses, indicaties en handelsstratgieën.

Ons oordeel

Als het over de handel met binaire opties gaat, is OptionBit een van de meest gerenomeerde broker. Zowel het handelsplatform als de uitgebreide keuze aan handelsmogelijkheden en aanvullende functies overtuigen helemaal. Verder zijn de uitbetaalde winsten heel aanzienelijk. Het laag minimum bedrag per trade van 10 Euro en de mogelijkheid met Algobit automatisch te handelen zijn reden voor elk nieuweling om voor OptionBit te kiezen.

OptionBit overtuigt namelijk met zijn heel aanbod, wat het social trading betreft. Naast de aantrekklijke bonussen voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten, maakt een competente klantenservice het hele aanbod nog wat aantrekkelijker. Volgens OptionBit meningen overtuigt de klantenservice daardoor, dat men atlijd met een vraag terecht komt. De snellste mogelijkheid is hier de Live-Chat, maar ook een E-Mail wordt meestal al binnen enkele uuren beantwoordt.

Kortom: OptionBit is een broker voor zowel nieuwelingen als ervaren trader. Dat heeft te maken met het functioneel handelsplatform, de aantrekkelijke tools, goede kansen op hoge opbrengsten, een competent klantenservice, hoge veiligheidsnormen en persoonlijke marktanalyses voor nieuwe en oude trader. Wie nog steeds niet is overtuigd van OptionBit, kan gewoon bij de klantenservice een oefenaccount aanvragen, om eerste OptionBit ervaringen te maken.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: OptionBit is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

 

Account aanvraag

De website van OptionBit in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
OptionBit
Author Rating
5