Optionclub ervaringen – Broker test en bonus

binaire opties optionclub

⇒ Optionclub ⇐

Voordelen van Optionclub:

Minimumbedrag: 10€
Maximumbedrag: 100€
Account Opening van: 50€
 

Rating 4,0/5

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Minimmumstorting: 50€
  • Regeling: CySec
  • Klantenservice: uitstekend

Naar Broker

Optionclub is een nederlandse broker, die ook toegankelijk is voor kleine beleggers. Om geld te storten is ook iDEAL mogelijk, wat heel praktisch en eenvoudig is. Helaas wordt er geen bonus aan nieuwe klanten gegeven en bij de handelsmogelijkheden heeft een trader maar een beperkte keuze aan basiswaarden en assets. Optionclub is het voormalige Optieclub is op een goede weg om een sterke positie op de markt te krijgen. Daardoor, dat het handelsplatform helemaal vernieuwd werd, is de gedeeltijk fautief platform nu naar een betere veranderd worden.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder Optionclub

Voglens Optionclub ervarigen, bestaan er nu uitgebreide optiesoorten, zodat gevarieerd handel bij Optionclub kan worden bedreven. Bijvoorbeeld kunt u naast Hoger/Lager ook “Duel” handelen, het zogenoemde “Pair trading”. Verder is het ook mogelijk om met “Flex” te handelen, wat ook bekend is onder de One-Touch-handel.

Wat heel goed is aan de “Flex”-optie is, dat de looptijd zo lang aanduurt, totdat de basiswaarde een gespeculeerde koers heeft aangeraakt. Bovendien bestaat er ook nog “Windex”, waarmee en koers binnen een bepaalde graadmeter wordt bepaald, op dat moment, waar een trade gaat eindigen.
Optionclub meningen zijn, dat er een keuze uit 48 basiswaardeb vestaat. Daarmee is de keuze aan verschillende basiswaarden heel beperkt in vergelijk tot de concurrentie. Desondanks zijn er wel de meest bekende namen een ook graadmeters, welke bij andere makelaars voor binaire opties niet te vinden zijn.

Helaas zijn de Optionclub ervaring zo, dat de assets wat rommelig onderverdeeld zijn, maar met een goede oog kan ook hier elk assets gevonden worden.

Het online-platform

optionclub website
Het handelsplatform is simplistisch gehouden. Het design is wel modern en eigenlijk werkt alles stabiel en soepel. Ook de navigatie door het web-interface verloopt zonder problemen. Maar het gevoel, dat je professioneel gaat handelen komt er niet bij Optionclub op. Als beginner valt dat nog niet zo erg op, maar als u een ervaren trader bent, kan dat wel het geval zijn. Daarom zijn Optionclub ervaringen wel eerder iets voor beginners, dan voor ervaren trader.

Bonussen en oefenaccount

Bij Optionclub heb je wel een lage instap, maar geen bonus of verschillende types van rekening. De minimmumstorting is 50 Euro en het minimaal bedrag per trade ligt bij 10 Euro. Het maximaal tradingbedrag ligt bij 100 Euro. Om geld bij Optionclub te storten bestaat er de mogelijkheid van verschillende methodes. Zo kunt u gemakkelijk geld met iDEAL storten maar ook met de meest gangbare credietkaarten zoals bijvoorbeeld VISA of Mastercard.

Opening van de rekening

Over de opening van de rekening bestaat er niet heel veel informatie. Het kan ervan worden uitgegaan, dat je voor de aanmelding net als bij andere broker persoonlijke gegevens moet opgeven, een E-Mail adres en voor een wachtwoord moet kiezen.

Klantenservice

Optionclub ervaringen wijzen er naar uit, dat de klantenservice heel behulpzaam is. Als u bij de klantenservice terecht komt, wordt u steeds vriendelijk geholpen. Als er een keer geen medewerker beschikbaar is, omdat alle bezig zijn, bestaat er ook de mogelijkheid om terug worden gebeld. Helaas heeft een trader niet de mogelijkheid gebruik van een Live-Chat te maken, zoals het bij vele andere broker het geval is.

Ons oordeel

Voglens Optionclub ervaringen zijn er postiece en negatieve dingen bij de broker. Er zijn bijvoorbeld geen video’s, webinars of Ebooks in de educatieve sectie tevinden. Verder is het aantal aan basiswaarden en assets wel beperkt, zodat u als ervaren trader vaak meer wilt hebben, ook als er de meest bekende namen tussen de assets te vidnen zijn. Wat overtuigt is het handelsplatform. Deze is er minmialistisch gehouden en ook als de assets wat rommelig verdeeld zijn, is de navigatie door het webinterface wel gemakkelijk. Wat verder een geode punt is, is de optie om onderweg te kunnen handelen. Dat kan namlijk niet maar via de PC gebeuren, maar ook op een Smartphone of Tablet. In totaal kan Optionclub wel meer uit zich maken, zodat ervaren trader waarschijnlijk niet tevreden zullen zijn met het aanbood. Maar voor beginners is Optionclub wel iets.

greylogomfm

Ons rapport laat zien: Optionclub is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van Optionclub in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
Optionclub
Author Rating
5