Wat is Social-Trading?

leren van de ervaringen van anderen met social tradingSocial-Trading is een nieuwe en aantrekklijke manier om deel te nemen aan de financiële markten. Bij Social-Trading zijn handelaars van de gehele wereld in een groot netwerk met elkaar verbonden. Op die manier kunnen enkele trader van de ervaringen van andere leden profiteren en gezamenlijk verhandelen. Omdat elk trader de kennis van de gemeenschap ter beschikking staat, onstaan daardoor heel nieuwe mogelijkheden om te verhandelen.

eToro is bijvoorbeeld de grootste tradingcommunity en maakt een opbloei door succesrijk trading mogelijk. eToro ontwikkeld doorgaand nieuwe tools om het traden in de community steeds te verbeteren. Want eToro is ervan overtuigd dat Social-Trading voor investeerders en financiële dienstverleningen in de toekomst steeds belangrijker wordt. Met de revolutionaire functies zoals bijvooebeeld CopyTrader, GuruFinder en Copy.me kunt u niet maar u eigen potentieel tot geld maken, maar ook van de ervaring van andere trader profiteren.

Hoe werkt Social-Trading?

eToro Openbook is het sociaal netwerk vor het verhandelen van de aanbieder eToro. Hier kunt u meerderde mogelijkheden van Social-Trading vinden. Afhankelijk van uw financiële doelen en het individueel stijl van investeringen, kunnen resultaten verbeterd worden door gebruik van Social-Trading te maken.

Activiteiten inzien

Met de basisfunctie in het sociaal handelsnetwerk kunt u Livefeeds van de acutele handelsactiviteiten inzien. Dat betekent, dat u zich altijd over de activiteiten van de andere trader op de financiële markt kunt informeren. Hoe u daarvan kunt profiteren? Kennis is macht! Als u zich altijd over de acties van de andere trader informeert, krijgt u waardevolle indrukken over innovatieve strategieën en actuele trends.

Volgen

Waarschijnlijk zijn er meerderde trader, in wiens acitviteiten u bijzonder bent geïnteresserd. Met de optie “volgen” kunt u alle trader selecteren die voor u van belang zijn. Via de persoonlijke profielen kunt u zelfs aanvullende informatie verkrijgen en direct contact met enkele trader opnemen. Voordat u andere trader gaat volgen, kunt u de OpenBook-evaluaties en de functie “GuruFinder” gebruiken om het netwerk naar geschikte trader te doorzoeken die op uw instellingen lijken.

Kopiëren

Een directe weg om door Social-Trading te profiteren, is het kopiëren. Heeft u in de Live-Feed of de ranglijst van investeerders een veelbelovend handelaar ontdekt, kunt u het volgende doen. U kunt deze investeerder een bepaalde bedrag van u kapitaal geven om hem te kopiëren. U moet maar op kopiëren klikken en voor een bedrag kiezen om automatisch het kopiëren van de trades te beginnen.

In principe kunt u door de CopyTrader-functie het hele bedrag van u rekening aan een andere succesrijke trader geven om te kopiëren. We noemen dat de opbouw van een persoons-gebaseerd portfolio. Het best aan de CopyTrader functie is, dat u de hele controle over u geld houdt. U kunt de voortgang van het kopiëren altijd pauseren en weer verder gaan, een Copy Stop Loss bepalen of gewoon het kopiëren laten eindigen.handelaren gebruiken tabellen

Wat heeft u aan het Social-Trading?

Ons sociaal Tradingcommunity biedt u talloze voordelen en mogelijkheden tot interactie. Daarbij maakt het niet uit of u nieuweling bent met weinig ervaring op het gebied van binaire opties of een professionele trader.

Als nieuweling en trader met weinig ervaring kunt zich op sommige succesrijke Gurus concentreren. Volg deze trader en kopieer de trades automatisch om hun strategieën en methodes te leren. Verder is het mogelijk de tools te gebruiken om zich over alle activiteiten op de markt te informeren. Als u met andere trader in contact komt, kunt u waardevolle tips en adviezen krijgen.

Als ervaren trader of zogenoemde Gurus kunt u abonnees rekruteren en op die manier waardering van de markt krijgen. Verder is het mogelijk om andere succesvolle trader te bekijken, wat nuttig kan zijn voor eigen investeringen. Als u deelneemt aan het programma eToro-Guru, kunt u provisies voor die trader ontvangen, die u handelsactiviteiten kopiëren. Genoeg reden om deel te worden van het sociaal netwerk van handelaren op het gebied van binaire opties.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Social Trading
Author Rating
5