Stockpair ervaringen – Broker test en bonus

binaire opties stockpair

⇒ Stockpair ⇐

Voordelen van Stockpair:

Maximale opbrengst: 50%
Minimumbedrag: 20€
Account Opening van: 200€

Rating 4,7/5

 

 

 

Klik om Broker
Inhoud
Achtergrondinformatie
  • Bedrijf: Nextrade Worldwide Ltd
  • Regeling: CySec
  • Registratienummer: 291905

Naar Broker

We hebben Stockpair onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen, dat Stockpair betrouwbaar is. De Stockpair ervaringen waren uiteindelijk positiever dan verwacht. In het begin was het zo, dat we helemaal geen Stockpair reviews hebben gelezen – omdat we zelf een eigen indruk wilden ontwikkelen. En dat is juist wat we vervolgens hebben gedaan. Een volledige test van Stockpair met een check van het platform, bekijken van handelsmogelijkheden en de binaire opties, met die je na de stockpair login kunt handelen. Het was over het algemeen heel plezierig, om hier in de wereld van binaire opties in te duiken. We konden er veel leren en ook profijten inhalen.

De stockpair meningen zijn dus uiteindelijk goed en we denken, dat we het hier met een van de beste binaire optie brokers te maken habben. De reguleringen, die Stockpair aanhoudt, spreken ook voor de serieusheid. van de aanbieder uit Cyprus. De faire condities en transparente manier van handelen is overtuigend. Als we later toch nog even Stockpair reviews hebben gelezen, zo konden we herkennen, dat andere klanten ook heel tevreden waren. Maar ten eerste willen we u heel gedetailleerd uitleggen, waaarom we denken dat Stockpair een goede en betrouwbare binaire opties broker is.

Handelsmogelijkheden van de aanbieder Stockpair

Stockpair heeft wel een flinke bandbreedte van handelsmogelijkheden. Iedere trader kent inmiddels het Put-/Call-Trading, wat er al bij veel binaire opties brokers wordt aangeboden. Zo doet het Stockpair ook en verlaat zich hoofdzakelijk op deze vorm van trading. Daarnaast bieden ze ook het heel innovatieve Pair Trading aan: daar komt dan ook wel de naam vandaan. Pair trading wordt alleen van een paar binaire optie brokers aangeboden. Stockpair is dus een pionier wat dat betreft.

Voor pair trading heb je twee aandelen nodig, diens koers zich in het verleden ongeveer gelijk heeft ontwikkeld. Dan bekijk je de differentie tussen de twee aandelen en legt je geld in tijdens je probeert te voorspellen, of het onderscheid van de twee koerzen zich gaat verkleinen of vergroten. Pair Trading bestaat al sinds 1980 op de beurs, maar op de binaire optie markt is het nog vrij modern. Het is een echt plezierige vorm van traden.

Als we ons de handelsvormen zelf aankijken, wordt duidelijk dat hier al de dingen worden aangeboden, die bij de gewone aanbiedingen van een binaire optie broker horen.Het is toch opvallend, dat de nadruk bij deze trading platform duidelijk op klassieke aandelen ligt. Er zijn maar minder Indices, grondstoffen en valutas te koop dan bij andere aanbieders.

Desondanks zijn de Stockpair ervaringen met de aangeboden aandelen heel positief. De handel met behulp van de grootste en meeste bekende bedrifven is met je eigen account mogelijk. Hier is het echt een biotoop voor de echte en klassieke handel met aandelen. Het herinnert ons toch zeer aan de handel met geld op de Wall Street.

Het platform

stockpair website
De broker heeft z´n leuke website zelf ontwikkeld , die optisch heel aantrekkelijk werkt en voorziet van veel hulpmiddelen. Als je dus nog niet zo erg veel ervaringen hebt, kun je hier desondanks heel wat kennis opdoen. Er zijn actuele koersontwikkelingen te vinden, wat er inmiddels de zin in het handelen opwekt. Daaronder vind je de Trader´s Choice Bar – een soort stemmingsbarometer voor traders. Je kunt hier de koerzen inzien: is de prijs nu hoger dan in het begin? Wat is er met bepaalde aandelen gebeurt gedurende de laatste 24 uur?

De functies zijn dus heel nuttig en dicht bij de praktiek. Daarenboven zijn de afbeeldingen en technische features echt mooi om te bekijken. Geen rommel of elementen, die verstorend zijn en van die je gek wordt als je langer op de website gaat browsen.

Bij Stockpair kunnen de klanten trouwens ook gebruik maken van de mobile trading App. Deze App is zowel verkrijgbaar voor Android toestellen, als ook voor iOS. De Stockpair meningen zijn ook goed wat deze App betreft. Alles hier overzichtelijk en werkt lekker.

Wat de zekerheid van het platform betreft, is het op te merken dat Stockpair bij de Nextrade Worldwide Ltd. Hoort. Dus wordt de binaire optie broker gereguleerd door de toezichthouder CySec. De diensten voor financiele zaken zijn hier heel streng werken serieus, om zwarte schapen uit het gebied van binaire opties te verwijderen. Het is daardoor onder andere zo, dat het geld van de klantenrekeningen op externe rekeningen worden transfereert, die door gerenomeerde banken worden beheerd. De aanbieder heeft dus geen mogelijkheid, om geld in te halen, wat hij niet echt bezit. Dit is natuurlijk heel voordelig voor de klant!

Opening van een rekening en Bonusaanbdiedingen

Als consument stel je je vaak de vraag, of je het bij een aanbieder te maken hebt met fraude. Dit is bij Stockpair zeker niet het geval. Het is heel makkelijk, om een rekening te openen. Ze vragen jou naar je stand van kennis bij het handelen. Dat is heel fair, want zo kunnen beginners goed geintroduceerd worden op het gebied van binaire opties. Als je dus je account hebt aangemaakt, moet je jouw persoon ten eerste verificeren. Dat betekent, dat je bewijst, dat je de persoon bent die je hebt opgegeven. Dit geeft echter een gevoel van betrouwbaarheid en dat je geld zich in goede handen bevindt. Stockpair laat dus geen fraude toe!

Er is geen permanente Bonus verkrijgbaar, maar er zijn temporaire Boni, die regelmatig nieuw aangeboden worden. De klanten profiteren steeds opnieuw van acties op de website.

Na de aanmelding vereist Stockpair een minimale storting van 200 Euro, voordat je begint met de handel. Dat is een bedrag, dat vooral aantrekkelijk is voor ervaren traders. Natuurlijk is 200 Euro niet wenig, maar voor professionele traders is dat bijna geen geld. Niets schieten is zeker mis!

De handelssom is tenminste 20 Euro. Als je dus succesvol bent, zijn er rendementen tot aan 82% mogelijk. In de zogenaamde High-Yield fase kan deze percentage flink omhoog gaan: tot aan 350% winst is mogelijk. Desondanks wordt duidelijk, dat Stockpair eerder geschikt is voor professionele traders. Wie nooit heeft gehandeld, die neemt hier een echt groot risico. Als je maar meer ervaring hebt, dan kun je gemakkelijk heel veel geld winnnen. Iedere profi zal hier goede Stockpair ervaringen opdoen.

In onze tests werd duidelijk, dat veel brokers voorzien van demo rekeningen. In de meeste gevallen is dat iets voor mensen, die nog niet zo veel ervaringen hebben en nog wantrouwig zijn. Bij Stockpair is het helaas zo, dat het hier niet perfect is voor je eerste stappen als broker. Hier staat geen demo account of rekening ter beschikking. Als je dus nog geen strategieen hebt ontwikkeld, is het niet zo handig om direct met grote bedragen te handelen. Dit heeft hier ook niets te maken met fraude. Stockpair is betrouwbaar, maar wil blijkbaar vooral voor professionele handelaars ten dienste staan.

Support

Stockpair biedt natuurlijk ook een support voor klanten aan. Je kunt via de Mail of telefoon contact opnemen met medewerkers. Algemeen gezegd wordt je daar ook snel geholpen. De Stockpair meningen en Stockpair reviews laten erop sluiten, dat de klant niet in de steek wordt gelaten.

Wat de expertise van de klant met betrekking tot handelen bertreft, zijn er ook een paar handleidingen verkrijgbaar op de website. Je kunt een heel uitgebreide marktanalyse nalezen, die maar niet zo goed te begrijpen is – vooral als je geen expert bent. Algemeen gezegd is dat maar ook bij veel binaire optie brokers zo, dat er niet zo´n groot belang voor onderwijs bestaat.

Desondanks moeten we concluderen, dat Stockpair nog minder waarde op Support legt dan andere aanbieders. Dit heeft zeker ook te maken met de goed opgeleide doelgroep, die door Stockpair ervaringen al veel weten over het onderwerp van handel met binaire opties.

Onze conclusie

trading chart
Onze Stockpair ervaringen zijn over het algemeen heel positief, hoewel het niet voor iedereen geschikt is. Want Stockpair is betrouwbaar en populair onder ervaren traders, maar voor beginners wordt hier minder goed gezorgd. De gereguleerde broker heeft veel te maken met aandelen. Natuurlijk is dit de klassieke vorm van handelen, maar voor sommigen is het ook wenselijk, om ook meer in het gebied van grondstoffen of valuta-paren in te duiken.

Na de Stockpair login moet je wel veel geld storten, om deel te nemen. Maar als je dqan begint, kun je ook heel veel winnen. Het stockpair minimum deposit bedraagt 200 Euro: dat is niet zo weinig en mensen, die net zijn begonnen met binaire optie handel moeten er waarschijnlijk ten eerste goed overleggen, of ze direct zo´n financieel risico nemen.

Op de vraag, of Stockpair nu fraude is of niet, is onze antwoord duidelijk: nee, het is een serieuze aanbieder – maar ja: we hebben het hier te maken met een brokern, van die vooral ervaren traders profiteren. Het gebrek aan demo rekeningen onderstreept deze indruk zeker nog een keer. Toch blijft de aanbieder transparent en stuurt niemand met kluitje in het riet. Ieder is bij Stockpair de smid van zijn eigen geluk.

Dus. Als je ervaringen hebt, is dit een super goede binaire optie broker voor jouw behoeften. Als je nog niet zo vaak met aandelen heeft gehandeld, dan check ten eerste liever de demo rekening van een andere aanbieder, om het gevoel voor de beurs te ontwikkeln. Hier bij Stockpair zijn namelijk echte profis te vinden!

greylogomfm

Ons rapport laat zien: Stockpair is geen fraude!

⇒ hoge rendementen ⇒ snelle uitbetalingen ⇒ goede klantenservice

Account aanvraag

De website van Stockpair in detail

Summary
Review Date
Reviewed Item
Stockpair
Author Rating
5