De zwarte lijst van makelaars voor binaire opties

De zwarte lijst bestaat uit makelaars die handel bedrijven met binaire opties. De volgende broker hebben op bepaalde manier richtlijnen overtreden die voor de handel met binaire opties gelden. Daarvoor is informatie uit verschillende bronnen gebruikt worden. Daarbij hoort informatie van internationale toezichtshouders en gegevens van het verenigingswezen. Het is mogelijk, dat makelaars maar voor een bepaalde tijd op de lijst staan, omdat er een waarschuwing van een toezichtshouder werd gegeven.

Op dit moment horen bij de zwarte lijst de volgende broker van binaire opties:

toopotions.com
bloombexoptions.com
tdoptions.com
cedarfinance.com
brokeragecapital.com
binaryfloor.com
airsoft.com
500option.com
ubroker.com
tradingsking.com
bancdeoptions.com
regaloptions.com
basicventure.com
lbinary.com


Makelaars staan op deze lijst op grond van informatie van de financiële toezichthouders FCA (Financial Conduct Authority) en de CySec (Cyprus Securties and Exchange Commission).

De FCA zorgt voor het goede functioneren van onontbeerlijke markten. De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft dat ingevoerd op basis van de Financial Services Act 2012.

De regelgevende instantie van Cyprus is de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Op hun webpagina kunt u klachten en vragen met betrekking tot de makelaars aangeven.

Summary
Review Date
Reviewed Item
zwarte lijst
Author Rating
5